Zanni plânge în hohote după eliminarea lui Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021. „E fratele meu și îl iubesc!”

Eliminarea lui Cosmin Stanciu din competiția Survivor România l-a afectat profund pe Zanni!

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Cosmin Stanciu are probleme mari de sănătate, iar medicii nu i-au mai dat acordul să revină pe traseele Survivor România. Dan Pavel a anunțat în consiliul de urgență că Faimosul este eliminat din competiție, după aproape jumătate de an.

Zanni, în lacrimi după eliminarea lui Cosmin Stanciu

Cel mai afectat pentru eliminarea lui Cosmin Stanciu din competiția Survivor România este Zanni. Cei doi au legat o prietenie sinceră în Dominicană, iar campionul internațional a ținut să-i declare iubirea în ultimul său consiliu de la Survivor.

Citeste si: Cine este iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021. Tânăra i-a transmis un mesaj emoționant: „Îți reamintesc...”

Zanni, în lacrimi după eliminarea lui Cosmin Stanciu
Cosmin Stanciu

Cosmin Stanciu a mărturisit că Zanni este ca un frate mai mic pentru el, iar prietenia care îi leagă va dura și în afara concursului. El spune că datorită cântărețului Survivor România a fost o experiență mai ușoară. „Dacă Zannidache ar fi ieșit mai repede din competiția asta. Nu plânge, Cosmine! Zannidache mi-a făcut șederea aici mai ușoară. Dacă el ieșea mai repede din competiție, pentru mine nu ar fi fost Survivor așa ușor.

Citeste si: Cine este Maria Chițu de la Survivor România 2021. Războinica este pasionată de dansul latino

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

E omul cu care am vorbit despre orice, e omul cu care am împărțit orice, am avut grijă unul de celălalt.

A învățat să mă cunoască fără să spună prea multe. Când mă vedea că sunt gândit la oamenii de acasă nu încerca să mă streseze. Mă întreba dacă sunt bine și știa exact despre ce e vorba. Este omul care de fiecare data când nu era sigur de ce a spus și mă întreba dacă a fost bine ce a spus.

Citeste si: Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021 practică karate de la vârsta de 7 ani. Faimosul are un palmares impresionant

Am fost unul în mintea celuilalt de la început. Gândim la fel, faptul că ne exprimăm diferit, dar eu îl văd pe Zanni ce o să fie în viitor. Știu ce își dorește să facă și știu că are cel mai mare suflet din show-ul ăsta. Cred că știu totul despre el. Zanni este fratele meu, un prieten adevărat. E fratele meu mai mic și îl iubesc pentru cum este”, a spus Cosmin Stanciu.

Zanni, în lacrimi după eliminarea lui Cosmin Stanciu
Zannidache

Cosmin Stanciu, probleme grave de sănătate

Sportivul regretă că este nevoit să renunțe la competiție după aproape jumătate de an și spune că Survivor România va fi pentru totdeauna o provocare pe care nu a putut-o duce la bun sfârșit. Cosmin Stanciu dezvăluie că are probleme mari la un plâmân, iar condițiile vitrege din Dominicană nu i-au permis recuperarea.

La ultimul joc pe care l-am avut am acuzat niște dureri în zona spatelui, în zona pieptului, probleme pe care le-am avut și acasă. Aceste probleme au dus la insuficiență respiratorie, practic un plâmân este afectat și din cazua asta nu puteam respira și aveam durerile acelea. Aici la Survivor totul este greu, mă refer la condițiile în care trăim, stăm în ploaie, stăm în curent și nu e ok pentru organismul nostru.

Zanni, în lacrimi după eliminarea lui Cosmin Stanciu

Citeste si: TOP Survivor România 2021. Cine sunt cei mai buni concurenți din Dominicană. Elena Marin, pe primul loc la Faimoși. Ce poziție ocupă Zanni

Astea sunt consecințele. Sunt trist, dezamăgit, e acel moment în care de ciudă îți vine să plângi, dar nu o să fac asta. Tot ce mi-am propus in viață am făcut singur și mereu am reușit, atât pe plan sportiv și viața mea de zi cu zi. O sa ajung cel mai mare antrenor, însă Survivor este unul dintre obiectivele pe care nu le-am putut îndeplini. E mentalitatea de campion și atunci când pierzi e greu. Survivor e o competiție extrem de grea, este o experiență unică și ceva din care înveți foarte multe”, a spus Cosmin Stanciu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine e Sebastian Chitoșcă de la Survivor România. Concurentul a jucat la Steaua București

Karmen Simionescu și-a îngrijorat fanii: „Nu m-am simțit foarte bine...” Artista a ajuns pe mâinile medicilor

Raluca Dumitru, experiență traumatizantă la Survivor România?! Ce a dezvăluit acum fosta Faimoasă

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

ALERTĂ MAXIMĂ în România! Produsele care tocmai au fost restrase de la raft: Pericol uriaș de cancer

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Pfizer și Moderna au dat cea mai mare lovitură lumii. Financial Times i-a dat de gol, giganții refuză să comenteze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies