Zanni și Alex Velea, surprinși din nou împreună. Iubitul Antoniei a publicat o fotografie alături de tânăr, pentru a anunța o nouă colaborare

Artistul a dezmințit zvonurile conform cărora prietenia dintre el și Zanni a luat sfârșit.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

După numeroase zvonuri apărute în presă, Alex Velea a ținut să le transmită fanilor că încă este bun prieten cu Zanni. Iubitul Antoniei a publicat recent o fotografie pe rețelele de socializare în care anunță o nouă colaborare cu tânărul, pe plan muzical.

Citeste si: Alex Velea spune adevărul despre cearta cu Zanni: ”Până la urmă, așa este viața”. De unde ar fi pornit totul

Zanni și Alex Velea nu au stricat relația de prietenie

Zanni s-a ales cu un prieten care a promis să îi fie alături de acum înainte, de când a participat la una dintre cele mai dure competiții sportive din România. După ce a fost puternic susținut în cele 7 luni pe care le-a petrecut în Dominicană de Alex Velea, tânărul a ales chiar să își tatueze unul dintre mesajele pe care solistul i le-a transmis, pe vremea când încă se afla în junglă. Totuși, în ultima vreme cei doi nu au mai fost văzuți prea des împreună, iar acest lucru i-a făcut pe cei de acasă să își pună rapid un semn de întrebare, cu privire la prietenia lor.

Zanni și Alex Velea au anunțat o nouă colaborare muzicală

Zanni și Alex Velea

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

După ce a infirmat public zvonurile apărute în mediul online, iubitul Antoniei a publicat și o fotografie alături de Zannidache, anunțând o nouă colaborare muzicală. Imaginea postată pare a fi făcută la studio, ceea ce înseamnă că cei doi artiști nu au rupt deloc legătura, ci dimpotrivă, petrec destul de mult timp împreună.

 Alex Velea a infirmat zvonurile conform cărora s-ar fi certat cu Zanni

Zanni și Alex Velea

[Sursa foto: Instagram]

Alex Velea: "Nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual"

Alex Velea a ținut să își lămurească fanii în ceea ce privește relația actuală pe care o are cu Zanni. Cântărețul a dezvăluit că nu a fost vorba despre nicio trădare din partea tânărului, ci doar de o perioadă mai grea prin care a trecut. Mai mult, iubitul Antoniei a mărturisit că nu are de gând să întrerupă legătura cu Zanidache și chiar este pe cale să îl lanseze pe artist în cadrul unei emisiuni

online, pentru a-l ajuta în carieră: "Salutare, tuturor. De curând au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea fac acest video, pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el, am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur.

Citeste si: Zanni a recunoscut ce i s-a întâmplat, de fapt, cât a fost ținut plasament. Cine era femeia care i-a provocat coșmaruri: "Era mai nervoasă decât eram eu. Au fost cele mai dureroase momente"

Până la urmă, așa este viața, și cu suișuri și cu coborâșuri. Nu m-a trădat, așa cum vă așteptați unii dintre voi, cum erați siguri că o să se întâmple, nu a fost deloc așa. Nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual și nici n-o să o fac prea curând pentru că țin la el și îmi doresc să-l ajut exact așa cum am promis. Mai mult de atât, am reînceput treaba în studio, de la anul o să-l vedeți într-o emisiune online foarte tare. În concluzie, nu a existat nicio ceartă.", a declarat Alex Velea, în cadrul unui videoclip postat pe Tiktok.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies