Zapada incurca votarea! Sute de sectii sunt inchise din cauza viscolului, iar in altele se voteaza la lumina lanternelor!

Peste 200 de sectii de votare din judetul Timis nu au putut fi deschise, pentru alegerile parlamentare, din cauza viscolului, care a facut impracticabile mai multe drumuri, judetul aflandu-se sub avertizare "cod galben".

Distribuie pe:

fara descriere

Situatia e similara si in alte judete. Zeci de sectii de votare din judetul Vaslui, majoritatea din comuna Voinesti, au ramas fara energie electrica.

"Aceste probleme legate de intreruperea furnizarii curentului trebuie sesizate de catre presedintii sectiilor de votare direct la societatea care se ocupa de distributia energiei electrice", a declarat presedintele Biroului Electoral Judetean Vaslui, Adrian Chiriac.

Sectiile de votare din cinci localitati din judetul Dambovita sunt nealimentate cu energie electrica, din cauza zapezii. În sectia de votare din satul Priboiu din comună Tatarani, amenajata in Caminul Cultural, cei trei alegatori care s-au prezentat la vot pana la ora 8.00, intre care o politista, au votat la lumina lanternei.

Sapte sectii de votare din zona Odorhei din judetul Harghita au fost deschise la lumina lampilor cu gaz sau a lanternelor deoarece furnizarea energiei electrice a fost oprita din cauza ninsorilor.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate