Zapada le-a disperat! Uite ce vedete au ramas blocate in trafic din cauza ninsorii

Iarna-i grea, omatu-i mare, semne "rele" vremea are, caci vedetele autohtone au ramas blocate in trafic din cauza ninsorii. Mai mult, unele dintre ele nu au mai reusit sa-si faca aparitia la evenimentele la care le fusese anuntata participarea.

Distribuie pe:

Frumoasele Romaniei au avut de suferit din cauza nametilor, deoarece dupa ce a nins asfaltul a inghetat, iar circulatia pe strazi a fost insuportabila.

Asadar, Bianca Dragusanu, Raluca Tanase, Roxana Nemes si Roxana Marinescu, toate soferite, au avut de furca pe stradile din Capitala. Divele au stat ore in sir blocate in trafic si au injurat circulatia bara la bara.fara descriereBianca Dragusanu (Foto: Facebook)

"Cred ca sunt singurul om care poate sa mai zambeasca dupa doua ore petrecute in trafic si se circula bara la bara!", Bianca Dragusanu.fara descriereRaluca si Denisa Tanase

"Am stat cel putin doua ore in trafic. S-a circulat ingrozitor. A fost obositor si enervant, dar am ajuns intr-u final acasa. Cred ca am mers cu o viteza de melc, de 10- 20 km/h", a declarat Raluca Tanase, pentru WOWbiz.ro.

fara descriereRoxana Nemes, in zapada (Foto: facebook)"E infernala vremea asta. De cand a nins se circula foarte greu. Am stat ore in sir in trafic, n-am avut ce face, am intarziat si la concerte din cauza vremii", a declarat Roxana Nemes.

fara descriere"Abia mai pot iesi din casa din cauza frigului, mai mult, de cand a nins, am dat la lopata de am innebunit ca sa deszapezesc masina. Nu mai zic ca pe strazi se circula extrem de greu", a declarat Roxana Marinescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate