Zavo e pe perfuzii in spital! Bruneta n-are voie sa primeasca vizite, sa vorbeasca la telefon si sa vada lumina!

De joia trecuta, Oana Zavoranu se afla in spital. Vedetei i s-a facut rau in casa, iar iubitul ei, Razvan Dumitrescu, a chemat imediat SMURD-ul.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriere

Bruneta se plangea de dureri cumplite de cap, dupa cum a dezvaluit chiar iubitul ei. Dupa o serie de investigatii amanuntite, medicii au ajuns la concluzia ca Oana are timpanul stang perforat si necesita o interventie chirurgicala.

“Oana este in continuare internata la Spitalul Elias, este sub supraveghere medicala, la terapie intensiva. Are timpanul de la urechea stanga perforat, cefalee si ficatul marit. Se simte mai bine, dar va trebui sa se opereze. Nu pot sa stau mult cu ea pentru ca nu ma lasa medicii. Ea este intr-un salon unde nu este lumina pentru ca o deranjeaza, nu are voie sa auda zgomote puternice, nu are voie sa primeasca vizite sau sa vorbeasca la telefon. Semnalele date de telefon pot deranja aparatura. Este pe perfuzii, e mai bine. Sper sa fie externata cat mai repede”, a declarat Razvan pentru WOWbiz.ro.

 

Pana se va opera, medicii i-au spus Oanei ca, atunci cand face baie, sa foloseasca o bucatica de vata inmuiata in ulei pe care sa o puna in ureche ca sa nu poata patrunde apa. Razvan Dumitrescu ne-a mai spus ca Oana are o sinuzita foarte puternica, cu care s-a ales in urma iesirilor pe partie, la ski, cand nu-si punea caciula pe cap.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate