"Zavo este depresivo-masochista" - VEZI cine spune asta despre Oana

Oana Zăvoranu se încadrează în categoria femeilor cu personalitate depresiv-masochistă, care doresc să-şi supună partenerul.

Distribuie pe:

fara descriereCel putin asa crede psihologul Ilie Marinescu dupa ce bruneta s-a despartit de iubitul ei si are o relatie cu un student in varsta de 25 de ani.

"Înclinaţia femeilor la maturitate (40-45 de ani) către persoane de sex masculin de 20-25 de ani reprezintă o curiozitate şi dorinţa de a cunoaşte fiinţe inocente, mai puţin iniţiate atât în relaţiile de cuplu, cât şi în cele sexuale şi uşor de manipulat. Femeile care aleg o astfel de relaţie sunt, de regulă, personalităţi depresiv-masochiste, iar astfel de relaţii de iubire reprezintă adesea o psihopatologie dominantă. Aceste femei au tendinţa de a se îndrăgosti de persoane imposibile, de un partener idealizat, motiv pentru care numărul relaţiilor amoroase nefericite e mai mare la femei decât la bărbaţi, conducând, de cele mai multe ori, la depresii şi neîmpliniri în plan afectiv. O relaţie sănătoasă înseamnă nu să renunţi la partener, ci la aşteptări", a explicat specialistul pentru ring.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate