Zavo, primele cuvinte dupa ce a fost la un pas de moarte! "Nu stiu nimic din ce s-a intamplat cu mine, dar cineva acolo sus ma iubeste!"

Oana Zavoranu a incercat sa se sinucida si este internata si acum la o clinica privata din Bucuresti. Zavo nu a putut sa stea departe de fanii ei nici pe patul de spital si a vrut sa comunice cu acestia prin orice mijloace.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereEa a apelat la pagina personala de Facebook pentru a povesti prin ce a trecut in ultima saptamana. "Am trecut pe langa moarte. Am fost la cinci minute de ea. Asa mi-au spus medicii care mi-au transmis ca cineva acolo sus ma iubeste. Pretuiti fiecare moment al vietii pentru ca firul intre viata si moarte este invizibil. Nu nu mai stiu nimic de atunci, nici ca am fost intubata, nici ca timp de patru ore am fost in coma si doar aparatele m-au tinut in viata. Off, cate as vrea sa va spun... Acum va spun doar sa aveti grija de voi si va iubesc rau si ca am mare nevoie de dragostea voastra", a fost mesajul postat de Oana care a mai pus si o fotografie cu ea pe patul de spital.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate