Zavoranca, intr-un moment de sinceritate maxima: "Eu n-am toata tigla pe casa. Nu stiu daca ma suporta sau nu Razvan, dar pe mine nu m-a parasit niciun barbat"

Dupa ce a facut testul cu detectorul de minciuni, Oana Zavoranu a venit din nou in platourile unei televiziuni, impreuna cu iubitul ei, Razvan Dumitrescu, pentru o terapie de cuplu.

Distribuie pe:

fara descriere

Zavoranca sustine ca a plecat din Spitalul Floreasca din cauza conditiilor execrabile existente in acea unitate medicala.

"Eu n-am toata tigla pe casa. Normal ca nu m-am prefacut cu tentativa de sinucidere, am facut testul cu detectorul. Cat de nebuna sa fii ca sa te joci cu asa ceva? Conditiile de la Spitalul Floreasca nu erau sub nicio forma niste conditii bune. Nu ceream Hilton, dar nici macar civilizate nu erau. Am oroare de spitale, nu te tine nimeni cu sila acolo, poti iesi si de la Terapie Intensiva pe semnatura ta oricand! Eu sunt si alintata, de-aia am plecat de la Floreasca. Apoi, m-am simtit foarte rau acasa! De-aia m-am mutat la acel spital particular. Nu stiu daca ma suporta sau nu Razvan, dar pana acum nu m-a parasit niciun barbat", a spus Oana Zavoranu la Antena 1.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate