Zavoranu, fata in fata cu vrajitoarele care au pagubit-o! Oana a venit la Judecatorie cu doi bodyguarzi!

Distribuie pe:

fara descriere

UPDATE5: Sedinta va fi reluata! Oana Zavoranu s-a intors la Judecatoria Buftea.

UPDATE4: Sedinta a fost anulata. Aceasta decizie a fost luata pentru ca singurul procuror care a acceptat sa se implice in acest caz se afla la aceasta ora intr-un alt proces.

UPDATE3: Sedinta a fost suspendata pentru o jumatate de ora, pentru ca procurorul de caz nu a ajuns. Se va lua legatura cu procurorul general Ilfov, care va fi informat de aceasta situatie.


Pepe nu a venit la proces si nu si-a trimis nici avocatul.

Sedinta a fost mutata intr-o sala mai mare, la cererea unuia dintre avocati, pentru ca cea in care trebuia sa se desfasoare initial era foarte mica si era mare aglomeratie.

UPDATE2: Oana Zavoranu a venit la Judecatoria Buftea, insotita de doi bodyguarzi! Ea a declarat, in gluma, ca i-a fost frica sa vina singura. Bruneta parea relaxata si purta o pereche de ochelari de soare.

"Am incredere in justitia romaneasca. Am venit aici pentru ca vreau sa se faca dreptate. Astazi voi arata cum se fac astfel de escrocherii", a precizat Zavo.

UPDATE1: Rudele celor doua vrajitoare prezente la Judecatorie vorbesc intre ei in rromani, pentru a evita "scurgerea" de informatii catre presa.

In urma cu putin timp a sosit si Razvan Dumitrescu, iubitul Oanei Zavoranu.

 

Oana inca nu a venit la tribunal, desi sedinta este programata pentru ora 14. Astazi in acest dosar este citat si Pepe.

Intrebata de presa ce ar avea sa ii transmita Oanei, tinand cont ca este asteptata, ea a zis ca nu are nimic de comentat, si spera ca Melissa sa fie eliberata. Sustinuta de un membru al familiei, Vanessa a refuzat sa faca precizari, iar acesta a spus ca nu este intr-o stare buna, ca a fost adusa "in acest hal" de Oana Zavoranu.

Vom reveni cu amanunte!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate