Zece persoane, audiate la DIICOT Cluj după percheziţii la o grupare suspectată că procura şi vindea substanţe psihoactive

Zece persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Cluj, după ce poliţiştii şi procurorii au făcut 11 percheziţii la Cluj-Napoca, Turda şi în comuna Floreşti, la membrii unei grupări suspectate că procurau şi vindeau substanţe cu efecte psihoactive.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Zece persoane, audiate la DIICOT Cluj după percheziţii la o grupare suspectată că procura şi vindea substanţe psihoactive


In articol:

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT din Cluj-Napoca, au documentat activitatea infracţională a unor persoane bănuite că făceau operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, conform news.ro.

Potrivit Poliţiei Române, luni au fost făcute 11 percheziţii domiciliare în municipiile Cluj-Napoca, Turda şi în comuna Floreşti, la domiciliile mai multor persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. 

Din cercetări a reieşit că mai multe persoane ar fi procurat, comercilizat şi ar fi deţinut pentru consum propriu substanţe psihoactive pe care le-ar fi comandat din mediul online şi pe care le-ar fi primit din Ţările de Jos (Olanda) prin intermediul unor firme de transport.

În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 68.700 de lei, 9.800 de euro, 110 grame de cannabis, 240 de grame de substanţe cu efect psihoactiv, 5 laptopuri, 26 de telefoane mobile, un grinder, 5 cântare electronice, un hard-disk, o puscă airsoft, un pistol airsoft şi un pistol cu glonţ cu 5 cartuşe.

Citeste si: Adela Popescu, declarații sincere din culisele relației cu Radu Vâlcan

Citeste si: Cum se obține NINO și ce pași trebuie să faci. Ce spune legea din UK

Citeste si: Un român înarmat a terorizat angjații unui bar din Italia

 

10 mandate de aducere au fost puse în executare

DIICOT a precizat că zece persoane au fost duse la audieri la sediul Serviciului Teritorial Cluj.

Activitaţile au beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj-Napoca şi al Grupării de Jandarmi Mobilă ”Ştefan Cicio-Pop” din Cluj-Napoca. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate