Zeci de copii, duși la cerșit de părinți în Costinești. Dorm pe cartoane și așteaptă înfometați mila oamenilor, timp de ore întregi

O turistă a depus plângere șla Poliție după ce a văzut zeci de copii la cerșit, pe străzile din Costinești.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Jurnalista Andreea Trandafirescu a scos la iveală un adevăr dureros. Zeci de copii sunt duși la cerșit în stațiunea Costinești, din Constanța. Părinții le spun unde să stea, iar micuții stau murdari, înfometați și înfrigurați pe stradă, așteptând mila trecătorilor.

Copii cerșetori au fost obervați de Ionela, o turistă care a renunțat la distracția din Costinești pentru a face auzită povestea micuților. „Ionela a stat de vorbă cu câțiva, iar ‘povestea’ lor este identică. Toți au susținut că au venit cu sora lor și că nu știu unde se află aceasta, că ar fi din Mangalia și că o așteaptă să vină pentru a pleca cu trenul acasă. Îndemnați să meargă la Poliție, copii au spus că se tem. Păreau că au învățat ‘lecția’ de acasă”, scrie Andreea Trandafirescu pe blogul ei.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Ce i s-a întâmplat vloggerului care a filmat noaptea ”drogații” din Ferentari? ”Să vedem dacă te omoară ăia!”

Ionela i-a urmărit pe copii și a văzut că, după ce nuără banii strânși, se duc în parcarea unui hotel. Acolo sunt așteptați de doi adulți și alți minori. După ce lasă banii, se întorc în aceleași locuri, cu paharele goale.

Turista a făcut o plângere la Poliție și așteaptă rezultatele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Criminalul din Săpoca a recunoscut. Motivul halucinant pentru care şi-a ucis colegii de salon

Ioana Filimon, sechestrată în Turcia de iubitul milionar, fostul Otiliei Bilionera? Ce spun apropiații

Doliu în România! Un celebru jurnalist s-a sinucis!

Pe Dana Săvuică o cunoaște toată țara, dar uite cum arată fiica ei, Julie, la 26 de ani! E o adevărată frumusețe

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies