Zeci de copii, duși la cerșit de părinți în Costinești. Dorm pe cartoane și așteaptă înfometați mila oamenilor, timp de ore întregi

O turistă a depus plângere șla Poliție după ce a văzut zeci de copii la cerșit, pe străzile din Costinești.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Jurnalista Andreea Trandafirescu a scos la iveală un adevăr dureros. Zeci de copii sunt duși la cerșit în stațiunea Costinești, din Constanța. Părinții le spun unde să stea, iar micuții stau murdari, înfometați și înfrigurați pe stradă, așteptând mila trecătorilor.

Copii cerșetori au fost obervați de Ionela, o turistă care a renunțat la distracția din Costinești pentru a face auzită povestea micuților. „Ionela a stat de vorbă cu câțiva, iar ‘povestea’ lor este identică. Toți au susținut că au venit cu sora lor și că nu știu unde se află aceasta, că ar fi din Mangalia și că o așteaptă să vină pentru a pleca cu trenul acasă. Îndemnați să meargă la Poliție, copii au spus că se tem. Păreau că au învățat ‘lecția’ de acasă”, scrie Andreea Trandafirescu pe blogul ei.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat vloggerului care a filmat noaptea ”drogații” din Ferentari? ”Să vedem dacă te omoară ăia!”

Ionela i-a urmărit pe copii și a văzut că, după ce nuără banii strânși, se duc în parcarea unui hotel. Acolo sunt așteptați de doi adulți și alți minori. După ce lasă banii, se întorc în aceleași locuri, cu paharele goale.

Turista a făcut o plângere la Poliție și așteaptă rezultatele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate