Zeci de localităţi, în continuare afectate de inundaţiile provocate de revărsarea apelor in Teleorman

Zeci de localităţi ale judeţului Teleorman sunt în continuare afectate de inundaţiile provocate de revărsarea mai multor râuri, pompierii intervenind, marţi seară, în oraşele Alexandria, Turnu Măgurele, Videle şi în cinci comune, pentru evacuarea apei din zonele inundate.

novalue
Autor: I.M.D.

Torentele scurse de pe versanţi şi apele umflate ale unor râuri ieşite din matcă continuă să provoace inundaţii în localităţi din judeţul Teleorman. Marţi seară, zeci de militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă intervin în trei oraşe şi cinci comune pentru evacuarea apei din curţile inundate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform celui mai recent bilanţ dat publicităţii de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, pompierii intervin, marţi seară, pentru evacuarea apei din curţi inundate în municipiile Alexandria şi Turnu Măgurele, din oraşul Videle şi din comunele Lunca, Poroschia, Peretu,

Trivalea Moşneni şi Scurtu Mare.

În cursul zilei de marţi, zeci de gospodării au fost inundate în mai multe localităţi din Teleorman, viiturile afectând şi infrastructura de transport. Astfel, în ultimele ore s-au produs inundaţii şi în comunele Siliştea Gumeşti, Vedea, Orbeasca, Drăcşenei, Dideşti, Tătărăştii de Jos, Sfinţeşti, Purani, Beuca, Frumoasa, Plosca, Călineşti, Smârdioasa, Dobroteşti,Roşiorii de Vede, Drăgăneşti Vlaşca şi Frăsinet.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Una dintre cele mai afectate localităţi este comuna Orbeasca, unde în satele Orbeasca de Sus, Orbeasca de Jos şi Lăceni, din cauza precipitaţiilor abundente şi scurgerilor de pe versanţi au fost inundate cinci case, iar viiturile au avariat trei poduri, nouă podeţe, inundând, de asemenea, cinci anexe gospodăreşti şi mai multe drumuri comunale.

În localitatea Beuca, apele revărsate ale râului Burdea şi scurgerile de pe versanţii dealurilor au inundat 71 de gospodării, 43 de anexe gospodăreşti, drumul judeţean 612B pe o lungime de aproximativ o sută de metri şi 1,2 kilometri

de străzi comunale.

La Călineşti, râul Câinelui s-a revărsat şi a inundat 23 de curţi, trei anexe gospodăreşti, DJ 703 pe o distanţă de cinci kilometri şi DJ 612 pe o lungime de trei kilometri.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul infecționist Florin Roșu, avertisment pentru următorul val al pandemiei: „Cu două doze de vaccin nu vom putea evita valul 5”

Ce sunt protezele dentare și cum trebuie să le întreținem ne spune Mihăilă Vlad Costin, medic stomatolog: „Indiferent cu ce patologie vine pacientul există o soluție”

Ce trebuie să aibă toți șoferii în portbagaj?! În caz contrar aceștia riscă o amendă usturătoare de până la 3.000 de lei!

Ei vor avea parte de tot ce își doresc! Astrele anunță pași importanți în viețile nativilor

Noul preşedinte după Klaus Iohannis?! Surpriza momentului pe scena politică din România

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Dragnea în închisoare. Colegii de celulă i-au dezvăluit marele secret

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies