Zeci de pensionari si-au luat o mare teapa: "M-a pacalit nenorocita...." - Nu se asteptau ca tocmai ea sa le faca asa ceva

Zeci de pensionari din localitatea prahoveana Urlati s-au trezit ca au datorii uriase la CAR, dar fara sa fi imprumutat vreun leu.

Distribuie pe:

fara descriereInselaciunea a iesit la iveala cand oamenilor li s-au oprit bani din pensie pe motiv ca au datorie la CAR. Cand au mers sa verifice actele, au constatat ca, pe numele loc, casiera CAR-ului a facut imprumuturi uriase.

Pana acum, politistii au socotit in jur de 200.000 de lei prejudiciul, dar sirul plangerilor continua astfel ca nu este exclus ca suma sa fie mult mai mare.

Casiera acuzata ca a profitat de bani, si ea o pensionara respectabila de 73 de ani, si-a dat demisia si este cercetata pentru delapidare. Buni de plata, pagubitii ii bat la poarta, dar ea nu are curajul sa mai iasa din casa.

5.800 de lei are de dat o femeie la CAR. Dar ea n-a vazut un leu din acest imprumut. Ca ea sunt nenumarati batrani din oras.

"M-a pacalit nenorocita dracu ca daca voiam sa vorbesc cu ea, incepea repede: Da, Da, Da, ii mergea gura repede. I-am zis: Doamna, nu inteleg",
povesteste o pagubita.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate