Zelenski a ieșit din buncăr și a mers în orașul Bucha. Reacția lui dureroasă când a văzut genocidul lăsat în urmă de ruși

Circa 300 de civili au murit în masacrul de la Bucha lăsat în urmă de armata lui Putin.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Ieri, 3 aprilie 2022, mai multe imagini cu crimele comise de către armata lui Putin în orașul Bucha, din Ucraina au devenit virale pe internet.

Oamenii priveau îngroziți la ceea ce a putut lăsa în urma militarii ruși, după ce s-au retras din zonă. Circa 300 de civili au fost uciși pe perioada cât armata liderului de la Kremlin a controlat orașuș. Mai mult, toate cadavrele au fost au fost îngropate în gropi comune, in timp ce altele zac încă pe străzile orașului.

Volodimir Zelenski a vizitat recent orașul Bucha și a făcut primele declarații. În ciuda a tot ce a văzut acolo, președintele ucrainean este, în continuare, dispus să ajungă la un acord de pace cu Rusia. 

 

Zelenki, prima vizită în Bucha, acolo unde 300 de civili au fost uciși cu sânge rece 

Fără a sta prea mult pe gânduri, președintele Ucrainei a catalogat faptele armatei ruse drept „genocid” și crime de război. Sute de oameni au fost uciși și fie au fost îngropați în groape comune, fie trupurile lor neînsuflețite încă zac pe stradă. 

Citeste si: De ce să pui bani în ghiveciul cu flori. Experții financiari recomandă tuturor acest truc- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Totuși, conform declarațiilor sale, discuțiile pentru pace trebuie să continue, căci este vital pentru țara sa să fie în siguranță: „ Da, pentru că Ucraina trebuie să aibă pace.

Suntem în Europa în secolul XXI. Vom continua eforturile pe plan diplomatic și militar. Într-adevăr, acesta este un genocid. Eliminarea întregii națiuni și a poporului”, a spus Zelenski, întrebat de BBC. 

Vreau ca mama fiecărui soldat rus să vadă cadavrele celor uciși la Bucha”

În urmă cu o zi, Volodimir Zelenski a avut o reacție dură la adresa armatei lui Putin, despre care spune că a ucis, torturat, dar și agresat sexual mai mulți civili neviovați.

El a avut un mesaj tranșant la adresa mamelor militarilor ruși. 

Citeste si: Zelenski va vorbi astăzi în Parlamentul României! Cât timp are la dispoziție președintele Ucrainei să se adreseze politicienilor români

"Sute de oameni morți. Oameni pașnici care au fost torturați. Cadavre pe străzi. Teren minat. Până și cadavrele celor uciși au fost minate. Și, peste tot, consecințele jafurilor. Pe teritoriul nostru s-au concentrat forțele răului. Ucigași, violatori, jefuitori care-și spun 'armată'. Și care merită moartea pentru faptele lor. 

Vreau ca mama fiecărui soldat rus să vadă cadavrele celor uciși la Bucha, Irpin și Gostomel. Ce au făcut acești oameni? Pentru ce au fost uciși? Ce a făcut bărbatul care mergea cu bicicleta pe drum? De ce au fost torturați până la moarte cetățenii obișnuiți dintr-un oraș simplu și pașnic? De ce au fost strangulate femeile cărora le-au fost smulși cerceii din urechi? Cum au putut fi violate și ucise mamele în fața copiilor lor? Trupurile lor au fost torturate și după moarte. De ce au trecut cu tancurile peste cadavre? Ce rău au făcut Rusiei cei din Bucha? Cum a fost posibil să se întâmple asta?

Citeste si: „Acest conflict va mai dura”! Secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană, detalii de ultim moment despre războiul dintre Rusia și Ucraina

Mamelor din Rusia- chiar dacă ați crescut hoți, cum au devenit ei măcelari? Nu se poate să nu fi știut ce zace în copiii voștri. Nu se poate să nu fi observat lipsa lor de umanitate, de suflet, de inimă. Au ucis în mod deliberat și le-a făcut plăcere", a acuzat Zelenski.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Macron acuză Rusia de crime de război! Liderul francez susține blocarea totală a exporturilor rusești de cărbune și petrol către UE: "Nu există pace fără dreptate"

A scăpat din mâinile rușilor, dar a văzut iadul cu propriii ochi. Cum au fost torturate și apoi ucise victimele de la Bucha: "Mai întâi erau legați la mâini. Uitați,...

Un ucrainean a ucis doi soldați ruși, după ce i-a întâmpinat cu produse de patiserie otrăvite. Alți 28 de militari au ajuns la spital

Horoscop 25 Mai 2022: un moment important al vietii tale incepe astazi

Vladimir Putin A DAT ORDINUL chiar în această seară: Ofensiva este una dintre cele mai mari din Europa

Adela Popescu și Radu Vâlcan au probleme în căsnicie? „Nu există ieșire din situația respectivă”

Noi probleme în viața lui Liviu Dragnea! Istoria se repetă. „E Irina Tănase la indigo!”

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies