Zelenski și Putin s-ar putea întâlni la Istanbul! Anunțul momentului: „Vom fi foarte fericiți”

Volodimir Zelenski și Vladimir Putin ar putea avea parte de o întâlnire față în față la Instanbul.

Autor: Alis Pop

In articol:

La mai bine de o lună de la declanșarea războiului ruso-ucrainean, cei doi lideri, Volodimir și Putin, ar putea să aibă parte de prima întâlnire față în față, pe teritoriu neutru, pentru a discuta condițiile instaurării păcii în Ucraina.

Cel care face publică această informație este Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei, care speră ca lucrurile să se așeze așa cum trebuie, iar întâlnirea dintre cei doi să aibă

loc cât mai repede cu putiință.  

Citeste si: Rusia își retrage trupe dinspre Kiev! Oficialii americani: Putin ar putea împărți Ucraina în două

Zelenski și Putin s-ar putea întâlni la Istanbul

Vladimir Putin 

[Sursa foto: Shutterstock ]

Erdogan vrea să-i pună față în față pe Putin și Volodimir 

Oficialul turc susține că în urmă cu o zi, joi, a avut o discuție cu liderul ucrainean, iar astăzi a negocit telefonic și cu adversarul lui Volodimir, șeful statului rus. În fața lui Putin, Erdogan a insistat ca acesta să aibă o întâlnire reală cu președintele ucrainean, mai ales că s-au bifat unele negocieri pentru pace, care ar putea, spune el, aduce speranța că războiul se va sfârși în curând.

Citeste si: Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu! Ce decizie a luat artista după despărțire- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Domnul Zelenski a avut o atitudine pozitivă și sper ca și domnul Putin să fie de acord cu o întâlnire”, a declarat Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei.

Și tot pe parcursul primei zile din luna aprilie, delegațiile celor două țări aflate în război au purtat discuții pe seama tratatelor de pace, prin intermediul rețelelor online.

Astfel, președintele Turciei se arată încrezător în ideea ca cei doi lideri, aflați acum la cuțite, să se așeze față în față la masa negocierilor.

Recep Erdogan crede că în urma summitului de la Istanbul se pot lua decizii la cel mai înalt nivel, care să ducă spre stabilirea unor acorduri între Rusia și Ucraina, mai ales în ceea ce privește regiunea Dobas și Peninsula Crimeea.

”Ca urmare a consultărilor prealabile, putem acum să ne întâlnim cu lideri la cel mai înalt nivel pentru a lua măsuri la nivel de conducere, în special în ceea ce privește Crimeea și Donbasul. Dacă putem organiza un summit la Istanbul, astfel încât ei să decidă să transforme tendința negativă într-una pozitivă, atunci vom fi foarte fericiți”, a mai spus Recep Tayyip Erdogan.

Citeste si: Concluzie neașteptată în urma negocierilor de pace din Istanbul: „Rusia nu se opune dorinței Ucrainei de a adera la UE”

Pe baza dorinței lui Erdogan, trebuie spus că de ceva vreme și liderul ucrainenilor își dorește o întrevedere cu inamicul său rus. Deși Volodimir a insistat să se vadă cu Putin, oficialii de la Kremlin iau în calcul această variantă doar după ce negocierile dintre cele două țări vor ajunge la final.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Putin a semnat decretul! Ce se întâmplă chiar de la 1 aprilie cu „țările neprietenoase” Rusiei

Unde se ascunde, de fapt, Vladimir Putin? S-ar afla departe de Moscova: „Acolo există un buncăr pentru elite”

Soldații ruși au trecut nepăsători cu tancurile, prin cea mai contaminată zonă de la Cernobîl: „Au ridicat mult praf toxic în urma lor”

Horoscop 25 Mai 2022: un moment important al vietii tale incepe astazi

Vladimir Putin, LA UN PAS DE MOARTE! Informația momentului despre liderul de la Kremlin

Ce se intampla daca stergi geamurile cu o coaja de banana: trucul care devine din ce in ce mai popular printre gospodine

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns cerșetori. Rușine și furie la Casa Regală

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies