Zi de doliu! A murit o vedeta tv - Avea doar 29 de ani

Ryan Knight, un star al show-ului "Real World: New Orleans", difuzat de reţeaua de televiziune MTV, a murit la vârsta de 29 de ani, cauza decesului nefiind în prezent stabilită, informează tmz.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereRyan Knight a fost găsit mort în casa unui prieten din oraşul american Kenosha, Wisconsin, potrivit Reuters.

Knight, care a apărut în seriale difuzate de MTV în 2010, nu respira atunci când a fost găsit de un prieten al acestuia, joi, într-o casă din Kenosha, a precizat poliţia într-o declaraţie de presă. Tatăl lui Knight este un poliţist retras din activitate, care a făcut carieră în acelaşi oraş.

Potrivit poliţiei, nu au fost găsite semne evidente de rănire pe corpul lui Knight, iar în urma autopsiei, care a fost efectuată vineri, nu au fost identificate cauze naturale ale decesului.

Cu toate acestea, potrivit poliţiei, Ryan Knight s-ar fi plâns de dureri de stomac cu două zile înainte de decesul său, iar moartea ar fi putut avea cauze accidentale sau medicale. În acest sens sunt aşteptate rezultatele analizelor toxicologice.

Decesul lui Ryan Knight survine după moartea unui alt star al show-ului MTV "Real World", Diem Brown. Aceasta a murit la începutul lunii noiembrie, la vârsta de 32 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate