Zi importantă azi în dosarul studentului marocan din Iași, acuzat de crimă dublă! Autopsia pisicii găsită în casă ar putea schimba totul

Procurorii au depus o cerere de prelungire a stării de arest preventiv în cazul lui Ahmed Sami El Bourkadi, iar judecătorii de la Tribunalul Iași să ia astăzi o decizie.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

La finalul anului trecut, într-o vilă de pe Moara de Vânt din județul Iași, polițiștii au făcut o descoperire macabră: doi tineri, studenți la medicină, Ioana Vanesa Burlacu și iubitul ei, Youssef Jniyah, de origine marocană, au fost descoperiți măcelăriți.

Criminalul i-a ucis prin înjunghiere, iar pe suprafața corpului tinerei oamenii legii au găsit nu mai puțin de 33 de lovituri de cuțit, în timp ce pe corpul partenerului ei de viață circa 17. Mai apoi, ucigașul a încercat să-și ascundă urmele și a dat foc locuinței, dar flăcările s-au risipit singure.

Se pare că cei doi tineri nu locuiau singuri în vilă, ci aveau și două animale de companie. Una dintre feline a fost găsită moartă, iar oamenii legii au rugat un medic veterinar să-i facă autopsia. Iată ce rezultate vor să descopere anchetatorii în organismul pisicii. 

Sunt încă multe întrebări la care în momentul acesta anchetatorii nu au răspunsuri, dar continuă să facă investigații pentru a le afla. Astăzi este o zi decisivă pentru principalul suspect al crimei, care ar putea să stea în continuare în arest preventiv.

Procurorii care se ocupă de cazul său au depus în instanță o cerere de prelungire a arestului preventiv în cazul lui Ahmed Sami El Bourkadi, iar astăzi magistrații de la Tribunalul Iași vor lua o hotărâre în acest sens.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Oamenii legii așteaptă să vadă ce găsesc medicii în organismul pisicii ucise 

Ioana Vanesa Burlacu și iubitul ei, Youssef Jniyah, nu locuiau singuri în vila de pe Moara de Vânt, acolo unde și-au găsit și sfârșitul, ci alături de două pisici. Pe una dintre feline oamenii legii au găsit-o moartă. Inițial, aceștia au crezut că patrupedul a decedat după ce s-a intoxicat cu fum, însă mai apoi au descoperit că, de fapt, pisica fusese omorâtă.

Citeste si: Descoperire bizară în casa în care au fost uciși Vanesa și Youssef: o pereche de bikini roz purtați, în geaca victimei! Misterul se adâncește

Astfel că anchetatorii au dus trupul pisicii la un cabinet veterinar, unde le-a cerut medicilor să să dispună efectuarea unei necropsii. Ei vor să afle cu exactitate care a fost cauza morții animalului și dacă dacă au existat alte substanțe pe cadavrul acestuia. 

Ahmed Sami El Bourkadi ar putea rămâne în arest preventiv 

În timp ce oamenii legii așteaptă rezultatele analizelor trimise, principalul suspect al crimei susține sus și tare că este nevinovat și că nu are nicio legătură cu moartea colegilor lui de la facultate. Zilele trecute, anchetatorii l-au pus pe acesta ă calce într-o substanță care imită sângele pentru a se stabili dacă urmele găsite în vila de pe Moara de Vânt îi aparțin sau nu lui.

Citeste si: Detalii noi în cazul dublei crime din Iași! Care au fost ultimele cuvinte rostite de Youssef Jniyah, înainte de a fi ucis

De asemenea, astăzi, 14 ianuarie 2021, este o zi importantă pentru Ahmed Sami El Bourkadi, căci magistrații de la Tribunalul Iași urmează să stabilească dacă tânărul va mai petrece o perioadă în arest preventiv, asta după ce procurorii au depus o cerere de prelungire a prelungirii stării de arest. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies