Zi importantă azi pentru Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame! De-acum fata poate lua decizii importante pentru ea

Zi importantă pentru Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame. Azi, Eliza împlineşte 14 ani

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Eliza Iliescu împlineşte astăzi 14 ani, vârsta de la care poate să-şi facă buletin!

Este aniversare importantă pentru Eliza Iliescu, pentru că deşi abia împlineşte 14 ani, adolescenta este în clasa a IX-a la Colegiul Dimitrie Paciurea din Bucureşti. Eliza a fost repartizată la acest liceu după ce la examenul de la finalul clasei a VIII-a, ea a obţinut media de 6,15.

Eliza Iliescu are doar 14 ani pentru că a fost dată la şcoală de mama ei, Adriana Iliescu la doar 5 ani. Adriana Iliescu a ţinut ca fiica ei să înceapă mai devreme şcoala, aşa că micuţa Eliza a dat o testare privind cunoştinţele şi o alta psihologică încă la 5 ani pentru a fi admisă elevă în clasa întâi.

Aşa a ajuns fata celei mai bătrâne mame să fie şcolăriţă la doar 5 ani.  Deşi, în primii ani de şcoala, micuţa Eliza a făcut faţă cu brio lecţiilor, Adriana Iliescu mândrindu-se de fiecare dată cu rezultatele ei excepţionale, în vara anului trecut, copila nu a reuşit să obţină o notă prea mare la examenul de la finalul clasei a VIII-a. E adevărat că Eliza, care e crescută doar de mama ei care are 80 de ani, a învăţat singură şi nu a avut parte de meditatori, dar probabil că şi vârsta ei mică a contat.

fara descriere

Eliza Iliescu s-a născut pe 16 ianuarie 2005 şi a devenit celebră încă din primele zile de viaţă şi asta pentru că mama ei, Adriana Iliescu avea la cel moment 67 de ani. Atunci, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai vârstnică femeie din lume care dădea naştere unui copil. Între timp, a pierdut acest titlu la nivel mondial, însă a rămas cea mai bătrână mamă de la noi din ţară.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate