Zi mare pentru actorul Mircea Anca. A pus in scena un spectacol de teatru la un an de la dublul transplant de maduva

Este primul spectacol montat si regizat de indragitul artist si profesor de actorie, din ultimul an, de cand a revenit in tara din Israel, unde s-a tratat de leucemie. Un spectacol de Mircea Anca!

Mircea Anca, sotia si fiul sau

Mircea Anca, sotia si fiul sau In urma cu un an si jumatate, Mircea Anca se zbatea intre viata si moarte si tragea cu dintii ca sa treaca cu bine peste un transplant de maduva. Fusese diagnosticat cu leucemie, iar singura sa sansa de scapare era o interventia de mare finete realizata la o clinica din Israel. Monica-Mihaela Buzoianu a jucat in "Jurnalul Annei Frank" Transplantul i-a reusit abia a doua oara, artistul revenindu-si dupa o perioada lunga si grea de recuperare.

Ieri insa, la un an de cand s-a intors de la clinica din Israel, artistul a avut parte de o mare bucurie, spectacolul sau "Jurnalul Annei Frank" fiind jucat pe scena de la UNATC, la Sala Studio, la Gala Absolventilor. Montajul si regia i-au apartinut, iar tanara actrita Monica- Mihaela Buzoianu a jucat rolul principal.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies