Zi mare pentru Florin Piersic! Marele actor și-a sărbătorit soția FOTO

Ajuns la a treia căsnicie, celebrul actor Florin Piersic (83 de ani) este dependent de actuala consoartă, Anna.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

florin piersic


In articol:

Ajuns la a treia căsnicie, celebrul actor Florin Piersic (83 de ani) este dependent de actuala consoartă, Anna. Artistul a cunoscut-o pe Anna Torok în 1986, în avion, cei doi însurându-se în 1993 la Cluj-Napoca, unde locuiesc şi în prezent. Florin Piersic a mai fost însurat cu actriţele Tatiana Iekel şi Anna Szeles. 

Citeste si: Maia Morgenstern a ajuns să facă reclamă la şosete! Actriţa şi le-a atârnat la brâu, la gât şi şi-a pus o pereche pe cap: “O fac din toată inima, cu toată dragostea”

Citeste si: Ce mari s-au făcut nepoţii de la Viena ai lui Florin Piersic! Puştii lui Daniel Piersic se distrează de minune împreună cu bunica lor, celebra actriţă Anna Szeles! FOTO

Zi mare pentru Florin Piersic!

”La mulți ani fericiți și sănătoși, Anna Piersic! O minunată Doamnă de 10. 10 decembrie! Soția și Doamna "Străinului" nostru iubit, Florin Piersic”, așa suna mesajul apărut pe pagina de Facebook dedicată marelui actor, lângă o serie de fotografii de la fericitul eveniment, la care a participat și primarul Clujului, Emil Boc. 

florin piersic si mirabela dauer

florin piersic aniversare

florin piersic varsta

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate