Vedete

Zi tristă pentru Cove! Vedeta le-a dat vestea tuturor: "Ziua în care mă părăseşte..."

Gabriel Coveşeanu a rămas astăzi fără colega lui de platou, Adela Popescu. Aceasta urmează să nască şi intră în concediu prenatal.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Deşi zâmbesc, am sufletul trist. Astăzi e ziua aceea... Ziua în care mă părăseşte. Ai grijă, micuţo!", a scris Cove pe contul său de Instagram.

"Prietenul meu", a scris si Adela Popescu pe Instagram. "#safiicuminte #micutule #grasutule #eternule", i-a mai transmis Adela Popescu lui Cove, colegul ei de platou.

Cum şi-a anunţat Adela Popescu familia că e gravidă

Adela Popescu a mărturisit că şi-a anunţat familia că este gravidă chiar de ziua băieţelului ei şi al lui Radu Vâlcan, Alexandru.

"Când am aflat că sunt însărcinată pentru a două oară am ridicat ochii spre cer şi am spus: Doamne, dacă va fi fetiţă, vom fi foarte fericiţi. Dacă va fi băiat, vom fi de asemenea foarte fericiţi, dar înseamnă că vei vrea să avem trei. Şi a vrut. Vestea am dat-o familiei chiar de ziua lui Alexandru (…)

Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toţi patru în tricouri inscripţionate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar şi o linişte ce vine din siguranţa că frăţiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, şi mai multă fericire în familia noastră. Micuţule, avem un tricou şi pentru tine! Te aşteptăm!”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol