Zile de coşmar pentru Bianca Drăguşanu! Vedeta este îngrozită şi are coşmaruri în fiecare noapte! Ce se întâmplă cu ea

Bianca Drăguşanu este copleşită de gânduri şi griji.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Bianca Drăguşanu a acceptat prounerea de a apărea într-o emisiune filmată în Asia, însă nu mai este sigură dacă decizia a fost una potrivită pentru ea. Obişnuită să aiba un anumit stil de viaţă, fosta prezentatoare de la „Te vreau lângă mine” este copleşită de gânduri şi griji şi se gândeşte cu groază la momentul în care va fi mnevoită să se despartă de confortul de acasă, relatează spynews.ro.
 
Frumoasa blondină va pleca pe un alt continent împreuna cu sora ei şi a început să aibă coşmaruri legate de cum se vor simţi ele departe de România. Neliniştile Biancăi şi ale Oanei sunt atât de mari încât au ajuns să ia considerare să renunţe la participarea în emisiune, deşi suma pe care o vor primi este fabuloasă. 
 

 

 
"Ea este obişnuită cu un anumit standard de viaţă, a stat numai la 1st class, iar gândul că va mânca tot felul de ciudăţenii şi va dormi în locuri insalubre îi dau fiori, la propriu. S-a plâns că visează cum mănâncă gândaci, că se urcă pe ea şi pe sora ei crocodilii... De câteva zile, şi ea, şi sora ei, ba împachetează, ba despachetează... Sunt extrem de emoţionate...", spun surse din anturajul Biancăi Drăguşanu, conform sursei mai sus citate.  
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate