Zile de groază pentru Alina Vidican în Florida! Trebuie să îşi facă provizii de hrană, apă şi medicamente pentru cel puţin o săptămână din cauza uraganului!

E clar că urmează zile de groază pentru Alina Vidican în Florida.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Vor fi zile de groază pentru Alina Vidican în Florida. Fosta soţie a lui Cristi Borcea locuieşte la Miami, în Florida, acolo unde se ocupă de restaurantul cu specific românesc pe care Borcea l-a deschis în urmă cu câţiva ani, pe vremea când erau soţ şi soţie. În această săptămână, Florida se va fi lovită, conform meteorologilor, de uraganul Dorian. (vezi care este singura afacere în care Alina Vidican a colaborat cu Valentina Pelinel)

Citeste si: Cristi Borcea a câştigat peste 100 de milioane de euro din gaz lichefiat! Afacerile înfloresc, chiar dacă soţul Valentinei Pelinel e la închisoare!

Citeste si: Cum învârte Alina Vidican banii lui Cristi Borcea! Fosta soție nu se mulțumește cu pensia alimentară EXCLUSIV

Citeste si: Cristi Borcea, profesor de sex la Jilava! Dezvăluiri EXCLUSIVE din penitenciar

Zile de groază pentru Alina Vidican în Florida. Uraganul vine din Bahamas

După ce trece de Insulele Bahamas, uraganul ar urma să se îndrepte spre coasta de est a Statelor Unite, iniţial spre statul american Florida, a relatat presa americană. Uraganele, care sunt măsurate de la unu la cinci pe scara Saffir-Simpson, tind să devină mai puternice în momentul în care ajung deasupra apelor calde, cum sunt cele de pe coasta Floridei.

fara descriere

Zile de groază pentru Alina Vidican în Florida. Guvernatorul a decretat stare de urgenţă  

E limpede că urmează zile de groază pentru Alina Vidican în Florida. Cea mai bună dovadă că situaţia este una dramatică este aceea că guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a decretat stare de urgenţă pentru întreg statul şi a făcut apel cetăţenilor să îşi facă rezerve de mâncare, apă şi medicamente pentru cel puţin o săptămână.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate