Zilele urmatoare o sa ne topim! O sa avem de infruntat temperaturi record!

Dupa un weekend cu vreme buna, vor veni cateva zile cu temperaturi foarte ridicate, chiar pana la 36 de grade la umbra.

Distribuie pe:

fara descriere


Duminica vor fi averse in unele zone, mai ales in partile de munte. Si in Capitala vor fi nori care vor ascunde soarele. Se vor inregistra 32 de grade. In Crisana temperatura incepe sa creasca de duminia spre valori de pana la 31 de grade.

In Transilvania se anunta cateva ploi. La fel si in Maramures. In Oltenia va incepe sa fie mai cald decat in ultimele zile.

Luni, temperaturile vor atinge 35 de grade in unele zone. Cele mai mici vor fi cuprinse intre 15 si 24 de grade, iar in depresiunile Carpatilor Orientali vor fi in jur de 11 grade.

In Bucuresti se vor inregistra 33 de grade.

In unele zone vor fi furtuni de cateva minunte, insotite de fenomene eletrice si, uneori, de grindina.

Marti, in schimb, va fi si mai cald in cea mai mare parte a tarii. In Capitala, temperaturile vor atinge chiar si 35 de grade, iar in Lunca Dunarii vor fi si 36 de grade.

Doar in Moldova vor fi averse, dar in zilele urmatoare vor fi valori intre 30 si 32 de grade.

Iar miercuri si in Bucuresti vor fi 36 de grade la umbra. Cerul va fi mai mult senin, cu innorari locale dupa-amiaza, mai ales in zona Carpatilor Meridionali, iar noaptea in regiunile vestice si de nord-vest, cand doar izolat isi vor face aparitia ploi de scurta durata insotite de fenomene electrice si de scurte intensificari ale vantului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate