Vedete

Zina Dumitrescu a ramas fara casa! Ce a facut fiul ei cu apartamentul mamei! Nimeni nu se astepta la asa ceva EXCLUSIV

Zina Dumitrescu (81 de ani) are o viata linistita la azilul din Ghermanesti unde se afla de mai bine de 6 ani. Nu-i lipseste nimic, caci patronul caminului o rasfata mereu. Singurul lucru care o macina insa este ca fiul ei, Catalin, n-a mai vizitat-o de cativa ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G., Alina Mihai


Zina Dumitrescu a ramas fara casa! Ce a facut fiul ei cu apartamentul mamei! Nimeni nu se astepta la asa ceva EXCLUSIVicon photo

Zina Dumitrescu locuieste la caminului de batrani “Casa Snagov” din localitatea Ghermanesti, de mai bine de 6 ani. Creatoarea de moda este rasfatata de angajati, iar patronul Ion Cassian o trateaza ca parte din familia lui.

Directorul a avut grija de ea inca de la bun inceput, si a continuat sa o ingrijeasca chiar daca fiul ei nu-i achita datoriile. La un moment dat, Mama Zina ajunsese sa acumuleze datorii de mii de euro la azil, iar patronul nu reusea sa ia legatura cu Catalin, baiatul ei, caci nu ii raspundea la telefon sau la mesaje.

Nici atunci, Ion Cassian nu a dat-o afara sau a lasat-o pe strada. Ba din contra, a tratat-o ca pe un parinte si a incercat sa-i aline dorul de fiul ei, Catalin, care n-a mai vizitat-o de cativa ani.

Dupa o perioada in care fiul creatoarei de moda nu a dat niciun semn, lucrurile s-au schimbat, se pare. Catalin ar fi facut un gest impresionant pentru mama lui, dupa cum sustin surse din anturajul lui.

Un cititor fidel al site-ului WOWbiz.ro a trimis la adresa redactiei, [email protected], cateva informatii despre Catalin si Zina Dumitrescu. Acesta sustine ca a fost foarte apropiat de creatoarea de moda si fiul sau.

Cititorul ne-a scris faptul ca apartamentul Zinei Dumitrescu este acum pe numele patronului de la azilul din Ghermanesti, Ion Cassian. Acesta sustine ca fiul Zinei i-a trecut apartamentul mamei pe numele directorului, el alegandu-se cu alta locuinta in Bucuresti.

„Am avut relatii bune cu familia Zinei Dumitrescu. La finalul lui 2017, Catalin, fiul creatoarei de moda, a facut un act prin care patronul azilului unde se afla Mama Zina, Cassian, a devenit proprietar al apartamentului ei. In urma tranzactiei, fiul ei a primit un apartament intr-un alt cartier din Capitala, Banu Manta.

Nu stiu cum a putut Catalin sa faca acest act, sa treaca pe numele patronului azilului apartamentul Zinei. Mama Zina ne suna si de la azilul la care a fost inainte, si de la cei la care este acum sa ne spuna sa-l rugam pe Catalin sa-i raspunda la telefon. De doi ani nu ne-a mai sunat”, e o parte din mesajul pe care ni l-a scris cititorul WOWbiz.ro.

Ei bine, se pare ca dupa ani de tacere si abandon total fata de mama lui, Catalin a decis sa-si achite cumva datoriile fata de patronul care a ingrijit-o ca pe un parinte si inca o face, dar si fata de cea care i-a dat viata.

Mai exact, spun sursele noastre, Catalin ar fi cedat la apartamentul care i-ar fi revenit mostenire dupa moartea mamei lui, dandu-i-l lui Ion Cassian, in semn de respect pentru ce a facut pentru Mama Zina.

Contactat telefon, directorul caminului din Ghermanesti, Ion Cassian, nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect. „Nu comentez, nu doresc sa fac nicio declaratie. II respect dorinta doamnei Zina Dumitrescu care mi-a spus ca vrea discretie in tot ceea ce priveste viata ei personala, privata. Nu doreste sa faca publice lucruri ce tin de viata ei personala”, ne-a spus Ion Cassian.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune