Vedete

Zina Dumitrescu si-a gasit jumatatea! Noul sau partener are 82 de ani si ii este coleg la azil! “Sunt frumosi impreuna, toata lumea ii iubeste! Ne-am gandit ce vom face daca ei ne vor cere sa locuiasca in aceeasi camera!”

La varsta de 81 de ani, Zina Dumitrescu primeste un dar nesperat de la viata si are din nou pentru ce sa traiasca. Supranumita “Mama modelingului romanesc”, creatoarea de moda si-a gasit la azilul unde locuieste un companion care i-a devenit mai mult decat un prieten.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Simona Alexa


Zina Dumitrescu si-a gasit jumatatea! Noul sau partener are 82 de ani si ii este coleg la azil! “Sunt frumosi impreuna, toata lumea ii iubeste! Ne-am gandit ce vom face daca ei ne vor cere sa locuiasca in aceeasi camera!” icon photo
Vesti nesperat de bune despre Zina Dumitrescu. Aflata de mai bine de 6 ani la asezamantul pentru seniori “Casa Snagov”, din localitatea Germanesti, un azil cochet aflat la o aruncatura de bat de Bucuresti, Zina Dumitrescu traverseaza o perioada extraordinara. (Mama Zina parasita definitiv de fiul ei)

De cateva luni, in viata octogenarei si-a facut aparitia un barbat cu care a inceput sa se inteleaga de minune.

Domnul Ion L. locuieste la acelasi azil de batrani, are 82 de ani, deci este cu un an mai in etate ca “Mama Zina” si are aceleasi pasiuni si activitati ca si fosta creatoare de moda. Apropierea dintre cei doi s-a produs treptat, domnul Ion ajungand la azil in urma cu un an si jumatate.

Zina Dumitrescu, alaturi de Ion Cassian, proprietarul azilului unde aceasta locuieste
Zina Dumitrescu, alaturi de Ion Cassian, proprietarul azilului unde aceasta locuieste
“Doamna Zina are un prieten. Este vorba despre o alta persoana internata la noi. Petrec impreuna cea mai mare parte a zilei. El are 82 de ani, ea 81, dar sa ii vedeti cat sunt de draguti impreuna. Ce fac toata ziua? Ce sa faca: joaca table, ies de doua ori pe zi si fac plimbari lungi, comenteaza, se uita impreuna la televizor si vorbesc ore in sir si nu se mai satura. Chiar si la masa stau impreuna. Suntem fascinati de ce surpriza a putut viata sa ii ofere doamnei Zina. Noi toti suntem alaturi de ei si ii incurajam. Sunt frumosi impreuna, toata lumea ii iubeste! Astfel de povesti vezi mai rar”, a declarat Ion Cassian, proprietarul azilului unde se afla Mama Zina.

                                                    Citeste continuarea in pagina urmatoare 

 

Citește mai mult »

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune