Ziua cea mare a sosit: Exatlon a revenit pe micul ecran! Cine a câștigat casa la prima bătălie la mexicani?

Momentul mult-așteptat a sosit: Exatlon s-a întors pe micile ecrane.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Exatlon, cel mai spectaculos reality-show sportiv, s-a întors pe micile ecrane. Din păcate, nu în România, ci în Mexic. Prima ediție a cewlui de-al treilea sezon a început cu o luptă strânsă între Războinici și Faimoși, cei din urmă învingând la limită cu 10-9 și adjudecându-și vila pentru următoarea săptămână.

fara descriere

Din distribuția celui de-al treilea sezon fac parte: gimnasta Amaranta Torres, fotbalistul Oscar Rojas, înotătoarea olimpică Caroilna Mendoza sau praticantul de parkour Mauricio Lopez. Primele trasee au surprins printr-o dificultate și mai mare decât la precedentele trasee, cu o parte a acestora prin apă.

Citeste si: Primele declarații ale lui Ciprian Silași după despărțirea de iubita lui! ”Este adevărat! Eu și Diana suntem separați din februarie”! EXCLUSIV

Citeste si: "Rafaela a murit!" Anunțul care i-a îngrozit pe fanii Puterea Dragostei! Care este adevărul

Citeste si: Ce face, de fapt, Yamato Zaharia în casa ”Puterea Dragostei”! Declarații exclusive

Când începe Exatlon în România?

fara descriere

Exatlon este un format care a avut un succes uriaș în mai multe țări ale lumii, inclusiv România. În acest moment, Mexic și Statele Unite filmează în Republica Dominicană pentru un nou sezon. Pentru România, nu s-a anunțat încă oficial un al patrulea sezon.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate