Ziua în care România nu va mai avea cazuri de coronavirus. Cât de aproape suntem? Ce spun specialiștii

Când se va termina epidemia de coronavirus în România? Specialiștii au prezentat o posibilă zi în care România nu va mai avea cazuri de COVID-19

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Ziua în care România nu va mai avea cazuri de coronavirus. Ce spun specialiștii?


In articol:

Un document venit din partea specialiștilor, care arată evoluția cazurilor de COVID-19 în România, a fost pezentat marți seară de Mihai Gâdea. În document este prezentată data de 26 august ca fiind ziua în care s-ar putea ca România să nu mai aibă cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Citeste si: Drama unui mare actor român. Boala l-a îngenuncheat pe Vladimir Găitan: „Simt că sfârșitul îmi e aproape”

Citeste si: În izolare, ca într-o vacanță all-inclusive! Dana Rogoz are o terasă ca-n povești

Citeste si: Elena Ionescu și-a uimit colegii de la Survivor România! Nimeni nu se aștepta la asta: „Jos pălăria! Ai doar respect pentru asta”

Când va fi atins vârful în România?

În document se vorbește despre mai mulți parametrii, cum ar fi cazurile de la terapie intensivă, numărul de îmbolnăviri și numărul de victime. Țara noastră cunoaște în momentul de față o ușoară regresie la terapie intensivă.

”Jos vedem datele, care reprezintă elemente esențiale pentru a înțelege unde ne aflăm în această situație. În scenariul pesimest, vârful ar trebui atins pe 1 mai.

În scenariul realist, vârful ar fi fost deja atins. Noi cred că suntem între scenariul realist și cel pesimist. Scenariile acestea sunt făcute pe niște măsuri. Dacă restricțiile se ridică 100%, totul se schimbă.

Ziua în care România nu va mai avea cazuri de coronavirus. Cât de aproape suntem? Ce spun specialiștii

E interesant de urmărit acest scenariu care a ajuns pe masa autorităților. Momentul în care se va termina cu infectările și cu decesele este anunțat pe 26 august.  Faptul că virusul o ia în jos, e un lucru îmbucurător”, a zis Mihai Gâdea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate