Ziua olimpic, noaptea hacker! Cum a ajuns antrenorul Lotului National de Informatica sa dezvolte un virus care i-a lasat fara replica pe specialistii FBI? EXCLUSIV!

Tiberiu Danet, unul dintre cei trei hackeri extradati in Statele Unite pentru fraude informatice de 5.000.000 dolari, a fost unul dintre cei mai buni studenti ai facultatii de matematica-informatica din Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereTiberiu Danet face parte din lotul de trei hackeri care a gandit un sistem de fraudare atat de complex, incat specialistii FBI au avut nevoie de 9 ani pentru a-i gasi pe autori. (Un tanar de 19 ani le-a venit de hac celor de la Apple! Ce le-a facut in 24 de ore, afli AICI)

Cine este Tiberiu Danet? Are 31 de ani si este absolvent de matematica-informatica si castigator al multor concursuri internationale in domeniul ciberneticii. In 2004, Tiberiu a facut parte din echipa care a reprezentat Romania si s-a clasat pe locul al treilea la concursul ACM (Association for Computing Machinery). Echipa din care a facut parte romanul a purtat numele UNIBUC si a obtinut „Honorable Mention”, ceea ce reprezenta o clasare in primele 1% echipe din lume.fara descriereDanet nu doar ca s-a intors cu premii de la olimpiade si concursuri in toata lumea, insa - in 2008 - a antrenat Lotul National de Informatica, cu toate ca era doar student!

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate