Vedete

Ziua Z a venit! Marea “babificare” a Otiliei, la “Bravo, ai stil! All Stars”

Otilia, una dintre concurentele de la “Bravo, ai stil ! All Stars”, care i-a obisnuit de-a lungul concursului pe jurati cu tinute vestimentare sexy, nonconformiste, ii va soca astazi, cand isi va face aparitia in platoul emisiunii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ziua Z a venit! Marea “babificare” a Otiliei, la “Bravo, ai stil! All Stars”icon photo
Abordand stilul romantic al anilor ’60, concurenta poarta o rochie lunga, pantofi cu un toc minuscul, chiar si manusi;

Raluca Badulescu, cea care i-a apreciat de fiecare data outfiturile indraznete purtate de fata, se declara complet dezamagita. Desi stylingul propus de Otilia este unul corect, in viziunea juratei de la “Bravo, ai stil! All Stars”, aceasta nu se afla printre favoritele ei.

“Este corecta tinuta, manusile sunt perfect integrate, dar nu imi place! Este o "babificare" corecta! Ca nu imi place mie, asta este…”, spune stupefiata Raluca Badulescu.

In asentimentul Ralucai este si Catalin Botezatu, cel care descrie incercarea stilistica a Otiliei ca fiind demodata.

“Nu pot sa cred ca ai putut sa vii in halul asta!”, a adaugat juratul.

Ce are de spus Maurice Munteanu, singurul care apreciaza intentia stilistica a Otiliei, si ce are concurenta  de spus in apararea vestimentatiei de astazi veti putea afla in editia difuzata la ora 16:30, la Kanal D!
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune