Zmarandescu: "Gigi Becali de prost nu e prost, lui ii lipseste caracterul! Se ascunde in spatele familiei si al Celui de Sus"

Catalin Zmarandescu il critica pe Gigi Becali, despre care spune ca se foloseste de Dumnezeu pentru a avea succes in viata publica.

Fostul bodyguard spune despre patronul stelist ca este o persoana fara caracter.

"El crede în Dumnezeul tuturor, numai în al lui, nu! Cineva care spune că e atît de apropiat de Dumnezeu n-ar putea să rănească atîţia oameni. El se ascunde în spatele familiei şi al Celui de Sus. Şi în politică la fel, cineva l-a sfătuit să speculeze partea asta cu religia, pentru că nimeni n-o făcea, iar el s-a conformat.

Că de prost nu e prost, lui îi lipseşte caracterul. Gîndeşte-te numai cum l-a umilit pe naşul său, pe Gică Hagi! La fel şi cu mine...", a declarat Zmarandescu pentru gsp.ro.

Fostul sportiv a dezvaluit de ce s-a suparat atat de tare pe Gigi. "S-a apucat să spună pe la cunoscuţi că eu am colaborat cu procurorii, că am fost de acord să-l înfund. Cînd a avut acces la declaraţia mea, pe care n-am schimbat-o niciodată, a văzut că nu e aşa. Am povestit doar faptele mele, aşa cum au fost în cazul acela, nimic altceva! Sînt lucruri pe care n-o să le spun niciodată, pentru că eu am onoare. Dar acum mă întreb: ce s-ar fi întîmplat dacă eu chiar aş fi vorbit cu procurorii!?", a precizat el.

"Ştii cum sînt eu acum? Ca un animal sălbatic, pe care dacă doar îl răneşti şi nu îl omori, e posibil să te atace.
Dacă eu deschid gura, cad multe capete, nu numai al lui Gigi Becali. Rugămintea mea e următoarea: nu-mi luaţi bunătatea drept slăbiciune! Atît timp cît respir, feriţi-vă de mine!",
a completat Zmarandescu.

Catalin a mai declarat ca relatia lui cu omul de afaceri s-a deteriorat treptat. "Se răciseră de mult, pentru că Gigi nu suporta ca oamenii de pe lîngă el să se ridice. Eu n-am vrut să rămîn toată viaţa unul cu muşchi lîngă unul cu bani, aşa că aproape tot ce primeam de la Gigi investeam.
Asta nu i-a convenit deloc, pentru că lui îi place ca angajaţii să rămînă jos, ca nişte slugi. Ajunsesem să nu mai lucrez pentru el, doar să-l ajut din cînd în cînd, aşa cum a fost şi atunci, cu maşina"
, a mai spus el.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Citeste AICI interviul integral cu Catalin Zmarandescu!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

„Patrick Mouratoglou mi-a dat block!” Decizie de necrezut a antrenorului Simonei Halep, după zvonurile relației: „Se confirmă că e gelos!”

Cum au apărut Patrick Mouratoglou și soția lui în public. Acum totul e clar între ei, la puțin timp după divorțul Simonei Halep

Topul salariilor din Formula 1 în 2022 pe puncte. Care sunt cei mai bine plătiți piloți de curse

Iată soluțiile să treci peste eșecuri, dacă ești Leu, Rac sau Capricorn

Marele SECRET al lui Alexandru ARȘINEL! Nimeni nu a știut asta despre el: Era ahtiat

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Simona Halep, marele anunț după divorț. Se va întâmpla înainte de Moș Nicolae

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies