zodie dezamagiri 2023

Scorpionii trec printr-o dezamăgire grea în dragoste la începutul lui 2023

Diverse

Zodia care intră cu dezamăgiri în dragoste în 2023. Ce veste tulburătoare a aflat

Nativul care intră cu stângul în anul 2023. Motivele pentru care această zodie rămâne profund dezamăgită.

Anul în curs este aproape de a se termina, astfel că zodiile se luptă să-și încheie socotelile pe 2022 și să creeze promisiuni noi pentru noul an. Rezoluții noi, idei noi, orizonturi noi și sfaturi din partea astrelor, pentru asta se pregătesc cele 12 zodii. Cu toate acestea, una dintre zodii se confruntă cu un episod destul de tensionat până la finalul anului. Află care este aceasta.

Ce zodie este dezamăgită la începutul lui 2023

Chiar dacă toate persoanele se luptă acum să-și rezolve toate minusurile și să-și răspundă la întrebările rămase din anul 2022, unele vor avea de tras și la începutul anului viitor. Astrele spun că este vorba despre persoanele născute în zodia Scorpion.

Astfel, acești nativi pare că vor fi dați peste cap la capitolul dragoste. Mai exact, Scorpionii vor experimenta un episod extrem de neplăcut și negativ la finalul lunii decembrie, iar din pricina acestui lucru, nativii vor dezvolta o traumă sentimentală.

Citește și: Horoscop Chinezesc IANUARIE 2023. Previziuni astrale la început de an calendaristic

Scorpionii așteptau cu sufletul la gură sărbătorile de iarnă, însă atmosfera de la masa cu familia și prietenii va fi una umbrită de tristețea și dezamăgirea lor. Persoanele suferă din dragoste, din cauza separării de partenerul de viață. Despărțirea de jumătatea lor, pe care o considerau iubirea vieții lor, va veni după infidelitatea partenerului sau după o ceartă destul de serioasă.

zodie dezamagiri 2023

Scorpionii trec printr-o dezamăgire grea în dragoste la începutul lui 2023

[Sursa foto: Pexels.com]

Tocmai din cauza faptului că trăiesc această traumă, nativii zodiei trec în 2023 cu mari dezamăgiri în dragoste și insecurități legate de propria persoană. Astrele vor fi alături de aceștia la fiecare pas și le va readuce aminte ce personalitate de fier au Scorpionii la bază.

Citește și: Horoscop IANUARIE 2023. Ce a pregătit Universul în prima lună a noului an

 Previziunile astrale nu pot estima cât va dura perioada de suferință, însă primele săptămâni din 2023 se anunță îngândurate.