Zodia şi slăbiciunea! Află cum poţi pica în plasa cuiva

Citeşte mai jos pentru a afla care este slăbiciunea ta, în funcţie de zodia în care te afli.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Zodia Berbec: Pentru aceşti nativi, cea mai mare slăbiciune a lor este răbdarea.

Zodia Taur: Pentru aceşti nativi, schimbările bruşte din viaţa lor nu sunt bune şi nici recomandate, deoarece pot deveni persoane violente. De asemenea, doresc să ducă o viaţă liniştită, lipsită de provocări sau teste ale limitelor.

Zodia Gemeni: Nativii Gemeni sunt în război total cu...timpul! Da, exact, timpul este cel mai mare inamic al lor, deoarece nu apucă niciodată să ducă la final tot ceea ce au început.

Zodia Rac: Având nevoie de multă afecţiune, nativii Rac au tendinţa să fie mai retraşi şi să interiorizeze orice sentiment pe care îl au. Introverţi de fel şi sfioşi, Racii au tendinţa să respingă persoanele din jur.

Zodia Leu: Pentru ei, cea mai mare slăbiciune este dragul pe care îl au faţă de sine. Chiar dacă uneori sunt egoişti sau chiar narcişişti, nativii Leu au mereu tendinţa de a se pune pe primul loc.

Zodia Fecioară: Pentru ei, cea mai mare slăbiciune este ordinea! Nativilor Fecioară le place foarte mult să facă curăţenie şi ordine şi le place să aibă un loc, o casă curată, fără praf. Pentru ei, curăţenia poate fi chiar o obsesie.

Zodia Balanţă: Pentru aceşti nativi, indiferenţa este ucigătoare. La place să fie mereu în centrul atenţiei şi să aibă o imagine bună în societate.

Zodia Scorpion: Pentru aceşti nativi, puterea este slăbiciunea lor! Mereu îşi doresc să acapareze orice, fie că este vorba despre o discuţie, fie că este vorba despre o poziţie importantă.

Zodia Săgetător: Pentru aceşti nativi, ”gura lumii” reprezintă slăbiciunea lor. Mereu ”apleacă urechea” la comentariile negative, astfel pierzând, puţin câte puţin, încrederea de sine.

Zodia Capricorn: Pentru aceşti nativi, banii reprezintă slăbiciunea lor. Sunt mereu pe drumuri, implicaţi în proiecte şi în afaceri pentru a putea întoarce banii cu lopata.

Zodia Vărsător: Pentru nativii Vărsător, regulile nu sunt punctul lor forte. Astfel, dacă sunt condiţionaţi sau limitaţi în anumite situaţii din pricina regulilor, nativii Vărsător tind să aibă un blocaj în gânduri.

Zodia Peşti: Pentru nativii Peşti, starea emoţională este slăbiciunea lor.

De  multe ori preferă să fie interiorizaţi şi să nu spună ceea ce simt. 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

S-a aflat cine este tânărul găsit ucis în apartamentul de pe Aleea Diham! Mărturiile incredibile ale vecinilor

Solistul lui Nicolae Guţă, călcat în picioare într-un club! ”Mi-au rupt coastele şi piciorul, abia am scăpat cu viaţă” FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Horoscop 27 ianuarie. Zodia care este dusă de nas. Nu te lăsa păcălit sau folosit

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Ciocoflenderul împlinește 85 de ani! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR  

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies