Zodiac chinezesc pentru luna mai 2019. Dragonii vor avea o perioadă neașteptat de bună!

Zodiile chinezești se diferențiază de cele europene prin faptul că nu corespund unei anumite perioade ale lunii, ci clasificarea se face în funcție de anul nașterii.

Autor: A.M.

In articol:

Zodiile chinezești se diferențiază de cele europene prin faptul că nu corespund unei anumite perioade ale lunii, ci clasificarea se face în funcție de anul nașterii.
Astfel, luna mai se anunță una extrem de fructuoasă în special pentru cei născuți sub semnul Dragonului.

Zodiac chinezesc pentru luna mai 2019

Un an chinezesc începe la a doua sau chiar a treia Lună Nouă după solistițiul de iarnă, iar fiecare an din calendar are asociat una dintre cele 12 animale din horoscopul chinezesc.

Cal
Se anunță succes pe plan profesional, însă, pentru a-l atinge, e nevoie de o perioadă de rapus în care să meditezi și să cântăreștie fiecare decizie.

Dragon
În ultima vreme ai preferat să faci totul fără ajutorul cuiva, însă a venit vremea să apelezi la prieteni. Cere ajutorul! Nu e nimic greșit în acest gest.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Capră/Oaie
Bazează-te mai mult pe instinctul tău, căci nu vei da greș. De asemenea, te poți baza pe el și atunci când îți alegi camarazii pe care îi iei la drum în viață.

Maimuță
În segmentul profesional situația pare să decurgă extrem de bine. Ești plin de idei, iar creativitatea ta este la un nivel înalt. Recomandat este să nu neglijezi viața personală.

Cocoș
Muncești mult prea mult, atât de mult încât te-ai epuizat complet. De altfel, ești atât de prins în cele ce țin de lucru încât uiți și să te bucuri de roadele muncii tale. Petrece mai mult timp alături de cei dragi.

Câine
Ține cont, pe cât posibil, și de sfaturile celor din jur. Pune în balanță tot ce auzi, căci de acolo poți lua ”seva” unei idei geniale și salvatoare.

Mistreț
Există probleme în familii, căci la comunicare nu stați prea bine poate pentru că vă ocupați prea mult de finanțe. E recomandat să vă preocupați și de dorințele celor dragi.

Șobolan
Este timpul să te pui pe primul loc și să te menajezi puțin, căci prea te-ai neglijat în ultimul timp.

Bivol
Planetele sunt aliniate în această lună pentru a obține ceea ce ai visat. Ține minte însă că totul se poate realiza cu multă muncă și dedicare.

Iepure
În această lună ești tare larg la mână. Cu toate că ai noroc în a obține bani, îi cheltui fără cap, așa că mare grijă.

Tigru
Adori să fii lider, însă, în această lună, este recomandat să faci doi pași în spate pentru a-i lăsa pe cei din jur să te decopere.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Coincidență macabră! Răzvan Ciobanu a murit exact ca primul său șef! Bărbatul și-a găsit sfârșitul tot intr-un grav accident rutier

Grindina a distrus zeci de hectare! Podgoriile din Buzău și Prahova, devastate total

Dezvăluiri uluitoare! Care au fost ultimele cuvinte ale lui Răzvan Ciobanu la restaurantul de pe plajă! "Plec"

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Lovitură TOTALĂ pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Informația care dă peste cap tot ce se știa până acum

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies