Zodiac chinezesc săptămâna 7-13 decembrie 2020! Zile negre pentru mai mulți nativi, doar câțiva sunt binecuvântați

În zodiac chinezesc săptămâna 7-13 decembrie 2020 nu avem parte doar de vești bune, pe câțiva dintre nativi îi așteaptă o săptămână grea. Cei născuți sub semnul șobolanului și a bivolului sunt puși în tot felul de încurcături, fiind nevoiți să se adapteze și să facă față acestei situații.

Zodiac chinezesc săptămâna 7-13 decembrie 2020
Autor: Mihaela Costin

In articol:

Bivolii sunt pe cale sa afle adevărul despre anumite persoane în care și-au pus toată în ultima perioadă, iar descoperirile nu sunt deloc plăcute. Trebuie să se implice mai mult în redresarea situației.

Șobolanii sunt nevoiți să renunțe la anumite plăceri personale, din cauza faptului că se află în anumite contexte unde trebuie să facă mai multe compromisuri ca niciodată.

Mai ales atunci când vorbim de locul de muncă.

Citeste si: Care sunt zodiile violente și cum trebuie să te comporți în preajma lor

Dragonii sunt atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor și se asigură că asimilează o mulțime de informații care îi ajuta pe termen lung, mai ales că sunt nehotărâți în ceea ce privește cariera lor.

Șerpii au parte în săptămâna 7-13 decembrie, conform Zodiac chinezesc, doar de motive reale de bucurie. Nativii născuți sub acest semn sunt extrem de fericiți să afle că tot ce își propun se concretizează mai repede decât sperau.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Iepurii sunt extrem de binevoitori cu cei din jurul lor, fiind un exemplu de urmat pentru toată lumea.

Zodiac chinezesc săptămâna 7-13 decembrie 2020
Cocoș cântând[Sursa foto: PixaBay]

Zodiac chinezesc săptămâna 7-13 decembrie 2020- Cocoșii, puși în situații neprevăzute

Cocoșii sunt puși în tot felul de situații ciudate. Aceste situații se produc, fie pentru că nu comunică suficient, fie nu o fac așa cum trebuie.

Maimuțele sunt sceptice în această săptămână, pun la îndoială anumite decizii luate de partenerii lor de afaceri sau de prieteni. Având în mână puterea de a-i întoarce din drum pe cei din jurul lor, fiind astfel predispuși la a face greșeli de neiertat.

Mistreții se declară conștienți de greșelile pe care le-au făcut, fiind implicați din toate punctele de vedere în ceea ce înseamnă munca de echipă.

Nativii născuți sub acest semn sunt extrem de loiali.

Tigrii nu sunt în apele lor în săptămâna 7-13 decembrie, conform Zodiac chinezesc, din cauza faptului că trecutul revine asupra lor ca o fantomă ce nu le dă pace.

Citeste si: Horoscop 1-15 decembrie 2020. Ce ne rezervă astrele în perioada următoare

Câinii au ajuns la capătul răbdărilor atunci când vine vorba de concesiile făcute în fața persoanei iubite. Pentru ei a sosit timpul să pună piciorul în prag.

Caii din zodiacul chinezesc au reușit, în sfârșit, să se adune și să facă tot ce nu au avut curajul să facă până în aceste momente.

Oile sunt vedetele Zodiacului chinezesc în săptămâna 7-13 decembrie 2020! Acești nativi capătă o notorietate la care nu ar fi visat niciodată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 2021 Taur. Bat clopote de nuntă pentru nativii din Taur

Horoscop 2021 Berbec. Când vor avea parte de noroc cei născuți sub semnul de foc

Zodiac Chinezesc pentru 1-15 decembrie. Zodia care renunţă la orice pentru dragoste

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Andreea Marin. Cine a fost, de fapt, primul ei soț

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies