Stiri

Zodiac CHINEZESC săptămânal 12-18 NOIEMBRIE 2018. Un nou sfat ÎNŢELEPT chinezesc!

Iată zodiacul chinezesc pentru săptămâna 12-18 noiembrie 2018, din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput în februarie şi care este guvernat de Câinele de Pamant.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Zodiac CHINEZESC săptămânal 12-18 NOIEMBRIE 2018. Un nou sfat ÎNŢELEPT chinezesc!icon photo
 
Zodiac chinezesc săptămânal Şobolan
 
Prea mult gândit şi prea puţină acţiune pot fi cauzele pentru care ai ritmul încetinit acum. Sunt unele lucruri cu care trebuie să te obişnuieşti, pur şi simplu, indiferent ce semnificaţie le-ai dat în mintea ta. Este o săptămâna de top pentru Şobolanii singuri. Ieşi acolo în afară şi cineva fascinant îţi poate tranzita orbita. Bucură-te !
 
 
 
Zodiac chinezesc săptămânal Bivol
 
Un prieten nou, o reapariţie a unuia vechi sau o mai mare apropiere cu un prieten foarte apropiat îţi va aduce lumina mai multă în zilele acestei săptămâni. Dacă eşti într-o nouă relaţie de iubire, nu grăbi lucrurile şi nu face presupuneri. Lasă lucrurile să se dezvolte natural. Subiectele ce ţîn de familie îţi vor fi destul de prezente în minte. Nu poţi soluţiona tu nimic cap coadă, dar poţi să ajuţi şi poţi să asculţi cu inima deschisă.
 
  
 
Zodiac chinezesc săptămânal Tigru
 
Chiar dacă plouă şi fulgeră în stările altora, vor fi anumite incidente fericite în viaţă ta care îţi va ridică starea de spirit. Aşteaptă-te la apeluri neaşteptate sau la vizite de la prieteni sau rude. Săptămâna îţi oferă un mix obişnuit de bucurii, multă muncă, frecuşuri cotidiene, dar spre final vei simţi că ai făcut progrese solide şi ai rezolvat măcar o problema.
 
Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 
 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune