Zodiac CHINEZESC saptamanal 22-28 APRILIE 2019. Mesaj NOU din intelepciunea chinezeasca!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 22-28 aprilie 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Gandeste cu atentie inainte de a lua orice decizie majora in aceasta saptamana. Ar fi cel mai bine sa le amani pana saptamana viitoare. Ai toate informatiile de care ai nevoie sa faci o alegere in cunostinta de cauza ? La mijlocul saptamanii, asteapta-te la un ritm ridicat la munca si la vesti bune din vecinatatea ta. Weekendul va fi tot ce astepti, in special daca planifici o surpriza pentru cineva apropiat.

Citeste si: Horoscop special – Incepe ZODIA TAUR 2019! Ce aduce NOU senzualul Taur 2019 pentru toata lumea?

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Sunt mai multe optiuni deschise pentru tine decat te-ai fi asteptat. Unele dintre acestea vor deveni evidente pe masura ce saptamana avanseaza. Bivolii singuri vor vedea ca cineva nou si interesant apare in arbita lor. Vei lasa persoana sa treaca sau te vei implica ? Spre finele saptamanii vei avea de actionat ca sa rectifici o problema de familie.

Citeste si: Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SAMBATA 20 APRILIE 2019. Eveniment dublu: Incepe zodia Taur, iar Venus schimba zodia!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Probleme mici po creste spre frictiuni mari daca le lasi in plata lor fara sa te ocupi de ele cu responsabilitate. Clarifica orice agitatie pe masura ce apare, altfel vei regreta lipsa de actiune. Toata saptamana poti fi enervat de atitudinea unui coleg de munca sau vecin. Mentine-ti nervii sub control si incearca sa raspunzi cu tact si echilibru. Bucura-te de oportunitatile sociale pe care weekendul ti le ofera.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate