Stiri

Zodiac CHINEZESC saptamanal 25-31 MARTIE 2019. Un nou MESAJ INTELEPT pentru tine!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 25-31 martie 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este “Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa. 

Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani. Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa. 

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

In aceasta saptamana ai un singur fel sa avansezi in aceasta lume si anume sa te focusezi pe ce vrei sa obtii si sa muncesti sustinut. Este o saptamana excelenta sa capeti progres pe noile tale idei dar si pe cele vechi aflate in derulare. Totusi, nu neglija cea mai speciala persoana. Are nevoie sa vada ca ii acorzi timp si entuziasm, atat cat poti.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Nu te grabi, ia-ti tot timpul pe care il poti lua in aceasta saptamana. Daca te grabesti, poti intra in tot felul de incurcaturi pentru ca graba strica treaba. Cineva apropiat tie poate avea nevoie de la tine de sfatul tau rabdator. Nu fii prea dur cu persoana chiar daca ti se pare ca actioneaza ca si cum este cel mai mare inamic impotriva propriei sale persoane. Dupa mijlocul saptamanii, vei avea mai mult timp pentru tine si oamenii tai speciali. Asigura-te ca weekendul iti este plin de timp de relaxare si ca aceste clipe chiar conteaza.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Multi Tigri ati muncit din greu si din plin de ceva vreme. Aveti nevoie sa va reimprospatati privind arta care va inspira sau peisaje magnifice. Nu multi Tigri pot inflori pe termen lung daca isi neaga aspectul din sine ce se bazeaza pe imaginatie si aprecierea frumosului. Spre mijlocul saptamanii, ai rabdare cu mintile inferioare. Spre week-end, bucura-te de orice situatii sociale placute ce ti se ofera singure pe tava. Daca esti singur, poate fi iubire la orizont sau macar un flirt ce iti da seva vietii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.