Zodiac egiptean: Afla ce semn esti si ce personalitate ai

Egiptul este tara faraonilor si a marilor piramide, este locul in care soarele parca se uneste cu nisipul, iar timpul nu cunoaste limite.

Distribuie pe:

Autor:

 

fara descriere

Egiptenii erau fascinati de stele si credeau cu ardoare in zeitatile lor, in nemurirea sufletului si in viata de apoi. Acestia considerau ca totul avea legatura cu cerul, ca astrele le controlau destinul si ca adevarata viata incepe dupa trecerea in nefiinta.

Conform zodiacului egiptean, fiecare persoana este influentata, in functie de perioada in care s-a nascut, de o zeitate.

Iata care sunt aceste zeitati si ce trasaturi de caracter le sunt asociate:

Nilul - (1 ianuarie - 7 ianuarie, 19 iunie - 28 iunie, 1 septembrie - 7 septembrie)

Nilul era considerat de catre egipteni simbolul fertilitatii. Esti o persoana calma, sociabila, intotdeauna atenta la nevoile celor din jur. Stii cum sa te faci remarcata si te adaptezi usor oricarei situatii. Iti place sa daruiesti insa niciodata nu faci acest lucru cu un interes anume.

Dai dovada de foarte multa rabdare si intelepciune insa, asemeni fluviului, in momentul cand esti provocata, izbucnesti cu putere iar cei ce vor sta in calea ta ar trebui sa aiba grija. Esti o persoana optimista, pasionala, care se implica in tot ceea ce face.

Cele mai bune decizii sunt cele luate pe moment. Cand vine vorba de familie, te implici destul de mult, sentimentul ocrotirii fiind foarte puternic.

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate