Zodiacul chinezesc pentru luna noiembrie

Zodiac chinezesc noiembrie. Este o lună specială atât din punct de vedere astrologic, cât și din cel al predicțiilor pentru zodiile chinezești.

Autor: C.L.

In articol:

Conform zodiacului chinezesc, anul 2019 este anul  porcului sau al mistrețului de pământ, iar previziunile nu aduc prea multe lucruri liniștite.

Zodiac chinezesc noiembrie pentru Șobolan 

Noiembrie este o lună nostalgică pentru nativii din Șobolan, în care ați putea să refectați la tot ce s-a întâmplat în acest an până acum. Doar în ultimele patru zile ale lunii, lucrurile par că vor merge în altă direcție, una pozitivă și veți avea alte așteptări pentru ultima lună a anului 2019. Sunt uși care așteaptă să fie deschide, dar pentru asta, altele trebuie închise bine.

Zodiac chinezesc noiembrie pentru Bivol 

Sunt locuri unde trebuie să mergeți și oameni pe care trebuie să-i vizitați. Este o lună bună pentru viața socială, pentru crearea unor noi relații personale și profesionale. Aveți o ușurință în comunicare care vă va ajuta mult. 

Zodiac chinezesc noiembrie pentru Tigru

Din punct de vedere profesional, noiembrie ar putea să fie cea mai importantă lună a acestui an, cu o bună șansă ca tot ce ați lucrat până acum să ajungă la un bun sfârșit. Pentru Tigru, luna Porcului este întodeauna cea mai competitivă și cea mai încărcată profesional, iar pentru prima dată în ultimii 12 ani, aceasta se joacă chiar în Anul Porcului.

Zodiac chinezesc noiembrie pentru Iepure

Noiembrie începe într-un fel, dar se sfârșește cu totul altfel. Luna Porcului este una aventuroasă și este greu de ignorat toate semnele pe care aceasta vi le transmite. Este însă o perioadă în care vă simțiți competitivi, iar acest lucru se va vedea mai ales în ultimele zile ale perioadei.

Citeste si: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

Zodiac chinezesc noiembrie pentru Dragon

Indiferent că este luna porcului, sau vin influențe din luna Șobolanului, mai ales în ultimele zile ale perioadei, totul se concentrează asupra problemelor financiare. Sunt șanse mari ca averea să vă sporească.

Citeste si: Horoscop noiembrie- Berbec. Se anunță o perioadă bună pentru acești nativi

Citeste si: Horoscop pe trei zile. Ce-ți rezervă astrele în acest weekend

Zodiac chinezesc noiembrie pentru Șarpe

Luna porcului nu este cea mai ușoară pentru nativii din Șarpe și asta pentru că poate trezi în voi nevoia de a vă stabili prioritățile. Șarpele și Porcul sunt semne opuse, iar a încerca să trăiți o viața de șarpe într-o lume de porc nu este tocmai comod. Simțiți nevoia să vă întrebați ce se întâmplă cu voi și ce vă doriți mai mult de la viață.

Zodiac chinezesc noiembrie pentru Cal

În această lună aveți șansa de a pune toată energia în muncă sau în tot ce ține de sectorul profesional. Și totuși, luna s-ar putea încheia, cu voia sau fără voia voastră, cu accentul pe relații și vi se vor deschide noi oportunități. 

Zodiac chinezesc noiembrie pentru Capră, Oaie

Luna porcului pare că are mai multă putere în acest an, iar pentru capră aceasta este mai distractivă, mai jucăușă, mai romantică și mai creativă. Asta deși în primele zile veți fi aglomerați. Poate e o ocazie bună să încercați să găsiți un echilibru între muncă și distracție.

Zodiac chinezesc noiembrie pentru Maimuță

Accentul este pus pe problemele de acasă, din familie sau cele legate de proprietate. Sunteți energici și puneți toate eforturile în tot ceea ce faceți, fără jumătăți de măsură.

Zodiac chinezesc noiembrie pentru Cocoș

Pentru Cocoș, luna Porcului va pune întotdeauna accentul pe comunicare, de la discuții, la exprimarea de sine. Aceasta este o lună bună dacă trebuie să trimiteți un act, un manuscris sau orice altceva la care ați lucrat.

Zodiac chinezesc noiembrie pentru Câine

Pentru Câine,este luna cea mai profitabilă din an. Lucrurile la care ați lucrat încă de prin februarie sau primăvară, ar putea acum să dea roade, să simțiți cu adevărat primele rezultate.

Zodiac chinezesc noiembrie pentru Porc

Aceasta este luna voastră. Este un moment pentru începuturi noi și luna aceasta are potențial pentru noi începuturi majore. Este bine să le puneți în balanță pentru a vedea care este cea mai bună cale pe care s-o urmați. 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop bani noiembrie. Patru zodii care vor avea probleme financiare

Zodia care rămâne gravidă în luna noiembrie

Zodiile lunii noiembrie care vor întoarce banii cu lopata

Anamaria Prodan, interviu picant despre presupusa amantă a soțului: „Încearcă să dezbine”

Lovitură cruntă pentru vedeta ProTV! Alexandra Dinu de la Românii au talent, înlocuită. Cel mai frumos cadou

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Istoria secretă. Răsplata primită de spionul român care penetrase secretele NATO. Documentul din arhiva Securității

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies