Zodiacul chinezesc pentru luna noiembrie

Zodiac chinezesc noiembrie. Anul 2019 este anul porcului în zodiacul chinezesc dar și cel al mistrețului de pământ.


In articol:

Iată cele mai importante previziuni pentru luna noiembrie, din punct de vedere al horoscopului chinezesc.

Horoscop chinezesc noiembrie pentru Șobolan 

Noiembrie este o lună nostalgică pentru nativii din Șobolan, în care ați putea să refectați la tot ce s-a întâmplat în acest an până acum. Doar în ultimele patru zile ale lunii, lucrurile par că vor merge în altă direcție, una pozitivă și veți avea alte așteptări pentru ultima lună a anului 2019. Sunt uși care așteaptă să fie deschide, dar pentru asta, altele trebuie închise bine.

Horoscop chinezesc noiembrie pentru Bivol 

Sunt locuri unde trebuie să mergeți și oameni pe care trebuie să-i vizitați. Este o lună bună pentru viața socială, pentru crearea unor noi relații personale și profesionale. Aveți o ușurință în comunicare care vă va ajuta mult. 

Horoscop chinezesc noiembrie pentru Tigru

Din punct de vedere profesional, noiembrie ar putea să fie cea mai importantă lună a acestui an, cu o bună șansă ca tot ce ați lucrat până acum să ajungă la un bun sfârșit. Pentru Tigru, luna Porcului este întodeauna cea mai competitivă și cea mai încărcată profesional, iar pentru prima dată în ultimii 12 ani, aceasta se joacă chiar în Anul Porcului.

Horoscop chinezesc noiembrie pentru Iepure

Noiembrie începe într-un fel, dar se sfârșește cu totul altfel. Luna Porcului este una aventuroasă și este greu de ignorat toate semnele pe care aceasta vi le transmite. Este însă o perioadă în care vă simțiți competitivi, iar acest lucru se va vedea mai ales în ultimele zile ale perioadei.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Horoscop chinezesc noiembrie pentru Dragon

Indiferent că este luna porcului, sau vin influențe din luna Șobolanului, mai ales în ultimele zile ale perioadei, totul se concentrează asupra problemelor financiare. Sunt șanse mari ca averea să vă sporească.

Horoscop chinezesc noiembrie pentru Șarpe

Luna porcului nu este cea mai ușoară pentru nativii din Șarpe și asta pentru că poate trezi în voi nevoia de a vă stabili prioritățile. Șarpele și Porcul sunt semne opuse, iar a încerca să trăiți o viața de șarpe într-o lume de porc nu este tocmai comod. Simțiți nevoia să vă întrebați ce se întâmplă cu voi și ce vă doriți mai mult de la viață.

Citeste si: Horoscop noiembrie- Pești. Nativii din zodia Pești au șanse mari să-și găsească iubirea

Citeste si: Horoscop noiembrie- Capricorn. O lună excelentă pentru consolidarea unor relații

Citeste si: Horoscop noiembrie- Săgetător. Este luna în care trebuie să profite de toate oportunitățile

Horoscop chinezesc noiembrie pentru Cal

În această lună aveți șansa de a pune toată energia în muncă sau în tot ce ține de sectorul profesional. Și totuși, luna s-ar putea încheia, cu voia sau fără voia voastră, cu accentul pe relații și vi se vor deschide noi oportunități. 

Horoscop chinezesc noiembrie pentru Capră, Oaie

Luna porcului pare că are mai multă putere în acest an, iar pentru capră aceasta este mai distractivă, mai jucăușă, mai romantică și mai creativă. Asta deși în primele zile veți fi aglomerați. Poate e o ocazie bună să încercați să găsiți un echilibru între muncă și distracție.

Horoscop chinezesc noiembrie pentru Maimuță

Accentul este pus pe problemele de acasă, din familie sau cele legate de proprietate. Sunteți energici și puneți toate eforturile în tot ceea ce faceți, fără jumătăți de măsură.

Horoscop chinezesc noiembrie pentru Cocoș

Pentru Cocoș, luna Porcului va pune întotdeauna accentul pe comunicare, de la discuții, la exprimarea de sine. Aceasta este o lună bună dacă trebuie să trimiteți un act, un manuscris sau orice altceva la care ați lucrat.

Horoscop chinezesc noiembrie pentru Câine

Pentru Câine,este luna cea mai profitabilă din an. Lucrurile la care ați lucrat încă de prin februarie sau primăvară, ar putea acum să dea roade, să simțiți cu adevărat primele rezultate.

Horoscop chinezesc noiembrie pentru Porc

Aceasta este luna voastră. Este un moment pentru începuturi noi și luna aceasta are potențial pentru noi începuturi majore. Este bine să le puneți în balanță pentru a vedea care este cea mai bună cale pe care s-o urmați. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop noiembrie - Fecioară. Apar realizări pe plan casnic

Horoscop noiembrie - Scorpion. O lună prosperă pentru acești nativi

Horoscop noiembrie - Pești. Nativii din zodia Pești au șanse mari să-și găsească iubirea

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Vlad Voiculescu a primit lovitura maximă. Ce a spus un psihiatru despre el: E debil, nevrotic

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Se pregătește vaccinarea copiilor! Ce pățesc cei ce iau coronavirus după rapel

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies