Zodiacul japonez: Afla ce semn esti si ce personalitate ai

Spre deosebire de zodiacul european, zodiacul japonez are doar 11 zodii. Fiecare zodie corespunde cu o anumita perioada, si astfel sunt caracteristice anumite trasaturi de personalitate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Asiaticii au facut o asociere intre aceste trasaturi de personalitate si diferite elemente din natura sau animale, astfel dand nastere acestor 11 semne zodiacale.

Afla ce semn esti si ce personalitate ai in zodiacul japonez:

FLOARE DE CIRES - 15 februarie - 20 martie

Personalitate: Esti plina de viata si mereu de o energie surprinzatoare.

Floarea de cires este simbolul gingasiei, al iubirii si efemeritatii. Esti pozitiva si afectuasa, iar persoanele din jur iti apreciaza spontaneitatea si entuziasmul. Uneori, poti fi extrem de sensibila iar vulnerabilitatea ta te poate afecta mai mult decat crezi.

Sfat: Urmeaza-ti telurile cu incredere si staruinta! Dragostea este un factor destul de important in viata ta, iar in caz ca intampini dificultati te poti baza pe prieteni.

SOARE - 21 martie - 29 aprilie

Personalitate: Esti o persoana idealista si sigura pe tine.

Soarele este simbolul perfectiunii si al dorintei de renastere, prin urmare tu esti o persoana optimista, pasionala. Iubesti fara teama, inflacarat, fara precautii si restrictii insa uneori poti rani tocmai persoanele dragi, din prea multa dragoste.

Sfat: Bazeaza-te pe intuitii si nu vei regreta!

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate