Zodiile care vor avea un ghinion colosal de Sărbători! Vor avea parte de piedici şi scandal

Sărbătorile au sosit deja şi nimic nu este mai frumos, decât petrecerea timpului alături de cei dragi şi dăruirea cadourilor. Însă, de acest lucru nu se vor putea bucura toate persoanele, deoarece câteva zodii nu vor putea avea parte de Sărbători liniştite.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Gemeni.Aceşti nativi sunt primii care nu se vor putea bucura de Sărbătorile acestea, deoarece vor avea foarte mult de muncă şi nu îşi vor putea vedea familia atât de mult cum speră. Nativii Gemeni sunt implicaţi în tot felul de proiecte care îi ţin pe loc. De asemenea, trebuie să aibă foarte mare grijă ce fac în această perioadă, deoarece riscă să se accidenteze.

Scorpion.Nativii Scorpion vor avea pierderi uriaşe de bani la final de an. Fie că este vorba despre dizolvarea firmei pe care o au sau despre un furt, nativii Scorpion vor suferi la final de an, deoarece nu vor mai avea bani pentru a achiziţiona cadouri şi nici să plece în vacanţă, aşa cum au  stabilit de la începutul anului.

Leu.Aceşti nativi nu se vor putea bucura foarte mult de aceste Sărbători, deoarece vor avea parte doar de necazuri. Fie că este vorba despre accidente sau moartea unei persoane dragi, nativii Leu vor suferi foarte mult la finele acestui an. Poate, cine ştie, anul 2019 se va anunţa prielnic pentru aceştia. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Caz şocant în Giurgiu! Un bărbat a fost înjunghiat din gelozie! Este în stare gravă la spital

Ce cadou a cerut David Măruţă de la Moş Crăciun? Andra a reacţionat şocată! "Măi, copile...Unde ai auzit asta, la şcoală?"

Incredibil ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Nicu Ceaușescu îi spune adio Janinei Matei și bun venit Danielei Vlădescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies