Zodiile care vor întoarce banii cu lopata în luna septembrie

Vine luna septembrie, deci începutul toamnei. Și, așa cum se spune și din popor, e luna care își arată bogățiile.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Zodia Săgetător. Acești nativi sunt foarte muncitori și bine puși la punct. Iubesc ceea ce fac și niciodată nu se dau la o parte când vine vorba despre sudoarea muncii. Luna septembrie le va aduce multe bucurii, printre care și un săculeț cu o sumă considerabilă de bani! Cel mai bine ar fi să îi păstrați, să îi băgați la saltea și să îi investiți alături de persoana iubită! Nu uitați că luna septembrie e favorabilă acestor nativi pentru că vor lua decizii extreme, care le vor face bine.

Citeste si: Andreea Mantea, vizitată la Istanbul de o echipă de filmare! "Mi-e dor de casă, mi-e dor de România, nu mai pot, nu mai suport, nu-mi convine, vreau acasă!"

Zodia Pești. Luna septembrie va avea un început greu pentru voi, până vă acomodați. Cum nativii Pești sunt persoane care au mare încredere în forțele proprii și sunt buni oratori, vor descoperi că pot face mai mult decât și-ar fi închipuit și mai mult decât și-au impus ei limita. Astfel că luna septembrie vine cu vești importante pentru acești nativi: vor câștiga îndeajuns de mulți bani încât primul lucru pe care îl vor face cu ei va fi achiziționarea unor bilete pentru vacanță!

Citeste si: Incredibil! Ce i s-a întâmplat unei mirese pe plajă! A fost salvată în ultimul moment. VIDEO

Zodia Gemeni. Începutul lunii septembrie reprezintă începutul unul nou ciclu! Nativii Gemeni vor fi puși la încercare foarte mult în această lună, dar cu calmitate și devotament vor înfrunta toate obstacolele și vor ieși triumfători! Astfel că, la jumătatea lunii septembrie vor realiza că toată munca pe care au depus-o nu este în zadar și va fi răsplătită așa cum trebuie. Gemenii vor da lovitura în câștiguri!

Zodia Fecioară. Vă confruntați cu o perioadă mai grea, însă începutul lunii septembrie pare-se a fi promițător. Astfel că veți avea ocazia să întâlniți oameni noi și chiar să bateți palma pentru o afacere. Mai mult decât atât, locul de muncă vă surâde destul de mult, astfel că vă veți face prieteni noi în mediul respectiv și odată cu acest lucru vor veni și bani!

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate