Zoli Toth, coleg de cauza cu Bono, Brad Pitt si Pele

Zoli Toth este ambasador al initiativei 46664 Bangles a Fundatiei Nelson Mandela in Romania incepand din decembrie 2012.

Distribuie pe:

fara descriere46664 Bangles este o initiativa non profit, bazata pe vanzarea unor bratari prin care sunt sustinute proiectele umanitare ale fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, una dintre cele mai importante si respectate figuri politice ale secolului XX. Zoli se alatura astfel unei liste de ambasadori care ii mai cuprinde pe Bono, Beyonce, Annie Lennox, actorii Brad Pitt, Will Smith, Clint Eastwood si Morgan Freeman, fotbalistii Luis Figo, Ronaldo si Pele.

Dupa mai multe proiecte ecologiste la care Zoli a pus umarul in tara, eforturile lui au ajuns sa fie recunoscute si peste hotare. Zoli Toth este onorat sa sustina proiectele Fundatiei Nelson Mandela in calitate de amabasador si a acceptand fara sa stea pe ganduri propunerea. Initiativa 46664 Bangles (four, double six, six four in engleza) a primit numele de la numarul pe care Nelson Mandela l-a primit atunci cand a fost incarcerat pe viata in 1964 in inchisoarea din Insula Robben (Africa de Sud), fiecare bratara fiind inscriptionata cu acest numar. Fondurile obtinute din vanzarea bratarilor sunt folosite in proiectele Fundatiei Nelson Mandela de constientizare si prevenire a infectiei cu virusul HIV/SIDA si de sustinere a organizatiilor comunitare care ii asista pe cei afectati de aceasta boala.

”46664 este o cauza pe cat de simpla, pe atat de importanta. Numarul reaminteste constant despre sacrificiile pe care Nelson Mandela a fost pregatit sa le faca pentru cauzele in care crede cu pasiune si asta ar trebui sa ne dea de gandit: toti putem sa facem ce ne propunem daca credem cu adevarat. 46664 nu este este o simpla bratara, ci o filosofie de viata: cu putin se poate face mult, ceea ce pentru noi inseamna un obiect, pentru copiii din Africa si pentru cei din Romania inseamna tratamentul care le poate prelungi viata”, a declarat Zoli.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate