Zsolt a urmarit numarul de striptease al Nicoletei Luciu! "M-am uitat, mi-a placut, chiar am sunat-o si..." Vezi ce i-a spus

Pentru ca sotia sa a avut un numar de striptease de executat la "Dansez pentru tine", Zsolt Csergo nu a ratat editia de vineri seara si a stat cu sufletul la gura in fata televizorului pentru a urmari prestatia sotiei sale, dar si pentru a vedea daca se va salva de la duel sau nu.

Distribuie pe:

fara descriereAfaceristul le-a spus apropiatilor ca nu este gelos din cauza dansului deoarece a fost facut pentru show-ul in care Nicoleta concureaza si ca, daca nu ar fi fost in aceste conditii, poate s-ar fi suparat.

„M-am uitat, dar a fost doar un show de televiziune. Nu sunt gelos. Mi-a plăcut ce am văzut. A fost doar un show, ştiu să fac diferenţa între un caz real şi un show. Dacă n-ar fi fost un show de televiziune, sigur m-aş fi supărat, dar ea este artistă şi are show-uri sexy şi în concertele ei. Chiar am sunat-o şi am felicitat-o pentru că a reuşit să se salveze de la duel şi mi-aş dori să câştige concursul”, le-a spus Zsolt apropiaţilor, conform Ring.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate