Zvonuri false lansate de o publicație, despre Cornel Galeș: "Am vorbit cu Galeș aseară, era foarte obosit. E în viață, a rămas fără baterie la telefon"

Moartea lui Cornel Galeș a fost neașteptată, iar mulți din oamenii care l-au cunoscut sau care doar l-au văzut la TV, în special după moartea Ilenei Ciuculete, au rămas surprinși.

Autor: A.M.

In articol:

Moartea lui Cornel Galeș a fost neașteptată, iar mulți din oamenii care l-au cunoscut sau care doar l-au văzut la TV, în special după moartea Ilenei Ciuculete, au rămas surprinși.


În vârstă de 60 de ani, Galeș redescoperea viața, la vârsta la care a sfârșit într-un cumplit accident de mașină din Spania.
Cu toate astea, o publicație din România a lansat o serie de zvonuri false despre Cornel Galeș, speculând că văduvul Ilenei Ciuculete încă ar fi în viață.

Iată textul care s-a răspândit în mediul online și care a creat confuzie printre cititori:

"Mihai Petrică, un prieten apropiat al lui Cornel Galeș spune că nu este adevărat că acesta a murit și susține că a vorbit cu el aseară și că era foarte obosit. Acesta susține că Galeș rămâne des fără baterie la telefon din cauza drumurilor lungi pe care le face și de obicei în weekend dacă are o fereastră preferă să se odihnească și să nu răspundă la telefon.


Contactat de reporterii Știri TV, Mihai Petrică nu a putut confirma total zvonurile din presă însă acesta a fost extrem de contrariat că presa a scris această informație potrivit căreia Galeș a murit"

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

Nașa de cununie a lui Cornel Galeș a fost prima persoană care a anunțat moartea lui

Nașa de cununie a lui Cornel Galeș din căsnicia cu Ileana Ciuculete a fost persoana pe care autoritățile din Spania au contactat-o în urma accidentului în care Cornel Galeș a murit.
Viviana, ultima parteneră a lui Galeș, a mers de urgență în Spania ieri, la o zi după accident, pentru a aflat informații despre accidentul produs și pentru a stabili toate cele necesare pentru repatrierea trupului.
Din păcate acest proces ar putea să dureze ceva timp, din cauză că doar familia poate fi împuternicită să se ocupe de astfel de proceduri, iar Cornel Galeș nu mai avea nicio rudă legală alături.

Silviu Lepădatu, cel mai bun prieten al lui Cornel Galeș, s-a oferit să se ocupe de înmormântare

Vestea morții lui Cornel Galeș a fost confirmată atât de iubita și nașa lui, dar și de cel mai bun prieten al lui, Silviu Lepădat.

În primul rând și eu am fost șocat de veste când m-au sunat toți știind că sunt un prieten apropiat de-ai lui și nici nu am cuvinte. El ar fi murit într-un accident de mașină într-o localitate de lângă Valencia, la Torrent. Acolo știam că se duce frecvent să mănânce, e un restaunrant al unui român. El era în mașină cu un prieten de-al lui, Sorin, de care toată lumea spune că ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imagninile de pe camerele de luat vederi. El ar fi fost pe scaunul din dreapta.”, a decalarat Silviu, despre momentul accidentului.

Silviu Lepădat spune că a vorbit ultima oară cu regretatul impresar fix de ziua lui, de 11 noiembrie. Silviu spunea că nu părea a fi supărat și era foarte glumeț în ziua respectivă. Mai mult, prietenul lui Cornel Galeș a explicat șirul de postări depresive.

„De abia aștept să vin în țară să mă mai iei și pe mine la un spectol două. El a suferit mult că a ieșit din lumea artistică. Din cauza presiunii care era în țară, din cauza presei, a plecat în Spania. Dacă te uiți la el pe Facebook mereu își posta melodia de la Talisman 'Atât de singur' și chiar l-am întrebat ce are. Mi-a spus 'Băi Silviule, mă simt departe'.”, a mai spus Silviu Lepădat în cadrul aceleași emisiuni.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a aflat mama Ilenei Ciuculete de moartea lui Cornel Galeș! Bătrâna de 88 de ani era supărată pe fostul său ginere

Adevăratul motiv pentru care Cornel Galeș se stabilise în Spania! ”Totul s-a întâmplat acum patru luni”

Răsturnare de situație în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu. Laura Vicol: „Răzvan a făcut infarct înainte să intre pe acea bucată de drum”

Acum 8 ani, Cornel Galeş a fentat moartea împreună cu Ileana Ciuculete într-un accident rutier! Vezi cum au scăpat atunci cei doi soţi!

Vestea dimineții pentru TOATĂ ROMÂNIA! Anunț cutremurător pentru milioane de români

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

Dezvăluiri JENANTE despre Petre Roman. Nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea fostului premier

Răsturnare de situație în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu. Laura Vicol: „Răzvan a făcut infarct înainte să intre pe acea bucată de drum”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies