Biz

Ce a apărut pe pagina de Facebook a Gabrielei Cristea după ce a făcut publică prima imagine cu Victoria! Te va emoţiona teribil!

Gabriela Cristea trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa ei, întrucât după ani de zile în care şi-a dorit şi a visat să aibă un copil, visul i s-a îndeplinit.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 24 sep 2017A făcut eforturi uriaşe pentru a rămâne însărcinată, iar după mult timp, visul i s-a îndeplinit. A adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, ce va purta un nume superb - Victoria. La scurt timp, însă, prezentatoarea TV şi-a găsit timp pentru a vorbi despre bucuria pe care o trăieşte, iar în dreptul fotografiei cu micuţa au apărut mii de mesaje de felicitare.


”Să fie sănătoasă şi voi lângă ea. Viaţa abia acum începe. Vă îmbrăţişăm şi recuperare uşoară.”, ”Să vă trăiască şi să fie sănătoasă.”, ”Felicitări, mami! Să fiţi fericiţi.”, ”Bun venit pe lume, minune. Mă bucur mult pentru voi. Să vă trăiască şi să vă fie viaţa frumoasă în trei.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

 

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X