Vedete

Detalii halucinante au ieşit la iveală despre Călin Geambaşu! Ce-a putut să-i facă bunicii lui! Avem imagini!

Călin Geambaşu continuă să fie în centrul unui scandal monstruos, iar în această seară, la WOWbiz, au fost difuzate nişte imagini în care i se aduc acuzaţii halucinante. Mai exact, se pare că el şi-ar fi bătut şi bunica.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Detalii halucinante au ieşit la iveală despre Călin Geambaşu! Ce-a putut să-i facă bunicii lui! Avem imagini!


”Pe mine dacă mă bate... mă bate. I-am spus că nu-i frumos ce a făcut. Era vorba de ce i-a făcut Petrică de când există el. El susţine că a fost crescut rău, că l-ai pus pe WC, dar după părerea mea n-a fost crescut rău.Că m-a opărit, că m-a închis pe balcon, da, îmi amintesc. Aşa a fost”, spune bunica lui Călin pe imaginile respective, în care părinţii acestuia discută despre situaţia în care se află.


Pus în situaţia de a comenta imaginile respective, Călin Geambaşu n-a ezitat să răspundă acuzaţiilor care i s-au adus şi a recunoscut totul. Ba mai mult, a mai făcut şi alte dezvăluiri halucinante: ”Mama, în anul 2001, a făcut un atac cerebral. Atunci, ea depindea de părinţii mei. Era într-un stadiu deplorabil. Medicii i-au mai dat şase luni, dar ea a mai trăit şapte ani. Atunci când s-a întâmplat asta ea era foarte bolnavă. Da, am făcut năzbâtii de genul ăsta. Dumnezeule, de ce vorbim? Da, am închis-o în balcon, pentru că nu mă lăsa să ies afară la copii. I-am mai făcut una. Fătase căţeluşa noastră, iar un pui s-a născut mort. L-am prins de frigider şi i-am pus un bilet ”Mi-e frig, scoteţi-mă de aici!” În filmuleţ se vede cum încerca să o manipuleze. Ea abia scoate un cuvânt, dar e influenţată.”, a explicat Călin Geambaşu.

De asemenea, Călin a dezvăluit în direct, la WOWbiz, care a fost motivul pentru care nu mai vorbeşte cu mama lui

”Când ea a creat un scandal, mai era de faţă un om care a rămas siderat. Nu înţelegea cum cineva poarte să-i facă asta copilului ei. De atunci n-am mai vorbit cu ea. Sunt patru ani de zile. Tata mi-a scris imediat, şi-a cerut scuze. L-am crezut, i-a părut rău. Mi-a spus că o va face să înţeleagă, în continuare îi vizitam. Am fost în vacanţă numai noi doi, în 2015 i-am spus că n-a făcut nimic. Îl întreb pe tata de ce nu ne aşezăm la o masă, iar el a zis că de ce. I-am spus că sunt chestiuni de familie, i-am explicat că aşa cum am stat opt ore în birou, la mine. Eu am cerut această discuţie la masă, nu ea.”, a explicat Călin atunci când a fost întrebat de ce există acest scandal în familia lui.


”Când am spus că nu ţine generatorul meu, i-am explicat că are doar 19 kw, că pică mereu la o furtună. Abia am terminat instalaţiile. Centrala lui are 25 de kw, generatorul meu nu ţinea, de aceea nu i l-am dat.”, a explicat mama lui după ce Călin a dezvăluit motivul pentru care n-a mai vorbit cu ea de patru ani de zile.

De asemenea, apropiaţii lui au criticat comportamentul artistului şi ba chiar au afirmat că are nevoie de ajutor medical.

”El a fost un copil năzdrăvan, tot timpul dacă întorceai capul, trebuia să te aştepţi să se întâmple ceva. Eu cred că are ajutor medical. Este o diferenţă să vrei să-i dai o palmă copilului şi alta să-l baţi la 25 de ani, cât avea când a snopit-o în bătaie pe maică-sa.

”O închidea pe bunică-sa în balcon, mă striga să-i deschid. Odată era închisă una într-o baie, una într-o baie.
”, a mai povestit o vecină.

„Nu am spus că nu am avut o copilărie frumoasă. Tatăl meu mă trezea cu masaj la mâini, însă din când în când mă umilea. Acele întâmplări au umbrit copilăria.”, a fost reacţia lui Călin Geambaşu după ce a văzut acuzaţiile care i s-au adus.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune