WOW

EXCLUSIV! Loredana Chivu "se tuneaza” din nou! Isi taie nasul si isi baga grasime in fund! Degeaba ii spun toti admiratorii ca nu are nevoie, blonda e decisa!

Loredana Chivu a facut o pasiune nebuna, se pare, pentru operatiile estetice! Ca sa scape de anumite complexe sau ca sa-si rezolve ceea ce nu reuseste prin dieta si sport, se lasa pe mana specialistilor. De apreciat este insa faptul ca mereu si-a asumat si nu s-a ferit sa recunoasca asta.
STIRILE
WOW
Publicat Vineri, 5 Februarie 2016 00:00

Loredana Chivu e considerata cea mai sexy asistenta tv! Blonda are o silueta de invidiat pe care si-o mentine cu sport, dieta echilibrata si tratamente corporale. Pe langa asta, Lore a mai apelat la serviciile medicilor esteticieni de cateva ori si nu s-a ferit sa recunoasca.

Recent, Loredana si-a propus sa mearga la medic ca sa scapi de gropitele ce i se formeaza aproape de ochi atunci cand zambeste. Se pare insa ca s-a razgandit in privinta acestei probleme si a decis ca mai “urgente” ar fi alte doua interventii: nasul si posteriorul, dupa cum sustin apropiatii ei.

“Loredana vrea sa-si faca rinoplastie si sa-si bage grasime in fese, sa le faca mai bombate, mai rotunde. Probabil dupa aceea isi va face si gropitele care i se formeaza in obraji. S-a si consultat cu specialisti si pare decisa sa faca aceste operatii”, sustin surse din anturajul blondei.

Loredana are o talie de viespe si posterior bombat, iar fanii ei au intrebat-o mereu daca si-a bagat silicon in fese. Asistenta tv s-a mandrit cu fundul ei si a sustinut ca nu are niciun fel de interventie la fese, ba din contra, e natural!

 

print
Descoperire ciudata facuta de vamesii de la frontiera. Au gasit doua geamantane care se miscau! Cand au vazut ce era inauntru au incremenit
Descoperire ciudata facuta de vamesii de la frontiera. Au gasit doua geamantane care se miscau! Cand au vazut ce era inauntru au incremenit
X